Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • body butter duo
  • The Body Shop
  • win
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Win: The Body Shop Body Butter Duo’s

Je kon de review van deze handige Body Butter Duo’s van The Body Shop al lezen op de site, en nu mag ik vier van deze heerlijke body butters verloten! Van elke geur (Vanille, Sweet Pea, Floral Acai en Macadamia Nut) een pot ter waarde van €17,95 per stuk. Wil je weten wat je moet doen en wil je meedoen aan deze actie? Lees dan verder!

Meedoen is simpel: laat een reactie achter op dit artikel waarin je zegt dat je de Body Butter Duo hebben wilt! Je kan ook aangeven welke geur je wilt. Zorg dat je e-mail adres is ingevuld in het daarvoor bestemde vakje en ik neem dan contact met je op als je gewonnen hebt. Succes! Je kan meedoen tot en met donderdag 4 augustus.

Als je trouwens geen enkele winactie wilt missen moet je echt even fan worden van de Miss Lipgloss Facebook, daarop heb ik vaker winacties! Je kan me natuurlijk ook volgen op Twitter, waar ik ook af en toe iets weggeef.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.