Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • sieraad
  • sieraden
  • swarovski
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Win Swarovski sieraden!

Aanstaande zaterdag (28 augustus) is er in Haarlem een gave Swarovski winactie. In de stad zijn namelijk 50 Swarovskidoosjes verstopt. Wanneer jij er één vindt, ga je er mee naar de Swarovski winkel (Grote Houtstraat 61) en daar kan je hem inruilen voor een sieradenset, horloge, armband, ring of collier. Op de Twitterpagina van Swarovski vind je hints, in de gaten houden dus. Mááárrr… Kan je zaterdag niet naar Haarlem? Dan kan je hier, op MissLipgloss.nl, meedoen met de online zoektocht! Lees snel verder voor meer.

Érgens op MissLipgloss.nl is een Swarovski doosje te vinden. Zo ziet hij er uit:

Dit is het voorbeeld, dus je hebt nu niet het doosje gevonden 😉 Het zit ergens, het kan in een oud artikel zijn, of op een andere pagina. Vind je hem? Maak dan een foto van jezelf met het doosje op het scherm (dus je gaat voor je computer zitten en maakt een foto met het doosje) en dat mail je naar win@misslipgloss.nl met als onderwerp “Swarovski”. Zet ook in het mailtje je naam en adres. Onder de inzendingen verloot ik 1 horloge, 1 hangers, 1 ring en 2 armbanden.

Je kan meedoen tot en met zaterdagavond 28 augustus 00.00.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.