Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • opi
  • shrek
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Win: OPI Shrek Forever After nagellakjes


Vanaf 7 juli draait de nieuwe Shrek Forever After in de bioscoop. Na tien jaar komt er een einde aan de meest succesvolle animatiefilmreeks aller tijden. Het is de vierde en allerlaatste keer dat de grappige oger en zijn gekke sprookjesbende te zien zullen zijn in de bioscoop. De Gelaarsde Kat, Ezel, Fiona en de Drie Biggetjes zijn allemaal terug, samen met een heleboel nieuwe personages, zoals Repelsteeltje. De film is deze keer ook te bekijken in 3D en IMAX. Ik ben zelf groot fan van Shrek en heb de vorige delen ook gezien (en heb ze op DVD) dus ik ben natuurlijk enthousiast. Met mij was OPI enthousiast die zes speciale Shrek-kleuren uitgaf. En ik mag een setje Shrek-tacular mini’s weggeven!

Deze kleuren zijn verkrijgbaar:
Funky Donkey wat zou grappiger kunnen zijn dan deze donkerpaars?
What’s with the Cattitude een tikkeltje arrogant lichtblauw*
Rumple’s Wiggin’ deze lavendel is een blijvertje*
Who the Shrek Are You? een briljante kleur groen die ergens voor staat*
Ogre-the-Top Blue het grootste, beste felblauw ooit 
Fiercely Fiona lichtgroen waar je geen grapjes over moet maken*

In het setje met vier mini OPI-lakjes (Shrek-tacular minis!) zitten de kleurtjes waar een sterretje achter staat. Kijk hier voor de swatches van de superleuke kleurtjes! Mijn favorieten uit het setje zijn denk ik What’s With The Cattitude en Who The Shrek Are You?

Wat moet je doen om te winnen? Stuur een mailtje naar win@misslipgloss.nl met daarin je naam en adres. Ik kies vijf winnaressen die de setjes winnen! Je kan meedoen tot en met volgende week vrijdag, 8 juli.

Kijk op ShrekForeverAfter.nl voor de trailer!

Shrek Forever After™ © 2010 DreamWorks Animation L.L.C. All rights reserved.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.