Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • concert
  • Rihanna
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Win: kaarten voor Rihanna concert

Oké, dit is te vet. Ik ga vandaag twee kaarten weggeven voor het uitverkochte concert van Rihanna op 9 november in het Gelredome! Ik zou zelf gaan maar ik ben dan op vakantie, en dus verloot ik (met dank aan Nivea) deze twee kaarten onder mijn lieve bezoeksters!

 

Het concert is ’s avonds in het Gelredome in Arnhem en het belooft echt een spektakel te worden. Morgen moet ik de adressen hebben van de winnares (je wint dus twee kaarten, één voor jou en één voor een vriendin die je meeneemt), dus je kan maar meedoen tot en met morgenochtend (donderdag) 8.00u, want dan mail ik je als je gewonnen hebt.

Ik had heel graag zelf gewild, maar ik kan dus niet, en ik vind het wat ver gaan om mijn complete vakantie af te zeggen voor Rihanna’s concert. En dus ga ik twee van jullie er blij mee maken! En dat vind ik onwijs leuk!

Wat moet je doen:

Like de Facebook status over het Rihanna concert op de Miss Lipgloss Facebook en like ook de Miss Lipgloss Facebook pagina. Reageer daarop, en leg uit waarom jij die kaarten zou moeten winnen.

Succes! De winnares krijgt morgenochtend bericht. Het is belangrijk snel te reageren als ik je een berichtje stuur, want de kaarten worden meteen morgen op de post gedaan!

Je mag natuurlijk ook hier op de site en betoog afsteken waarom je graag wilt, zolang je ook maar op de Facebook liked! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.