Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • feest
  • festival
  • festivalf
  • fusion of dance
Een MissLipgloss artikel

Win kaarten voor Fusion of Dance


Vorig jaar vertelde ik er ook al over, en dit jaar ben ik weer van de partij bij Fusion of Dance. Fusion of Dance is een outdoor festival voor iedereen die van dancemuziek houdt. Op het festivalterrein – de Wijthmenerplas in Zwolle – zijn op 22 mei vier podia te vinden. LIPGLOSS, Megabase, Onlytechno en Sound of Energy.

Zelf vind ik de LIPGLOSS stage het leukste, zo draaien er op 22 mei Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Lucien Foort, Cuzco… Namen die heel bekend in de oren klinken en waar ik graag een dansje op doe. Natuurlijk zijn er nog drie podia, Sound of Energy, met club en trance, Megabase met hardstyle en Onlytechno met – inderdaad – techno. Maar je kan meer doen dan luisteren naar en dansen op lekkere muziek, je kan ook lekker een hapje eten in de food area en shoppen op de festivalmarkt. In de schaduw van de bomen kan je lekker relaxen en even afkoelen – want natuurlijk rekenen we weer op een superwarme dag! Je kan zelfs bij Fusion of Dance een nieuw kapsel laten knippen door de kapsters van Hair Today.

Ik vond het feest vorig jaar een super succes, het weer zat toen ook enorm mee en het was een heerlijke dag. Natuurlijk ga ik dit jaar weer, ik heb er nu al enorm veel zin in! Ik zal daar voor een deel met mijn vriendinnen mijn verjaardag vieren, de week ervoor (op 18 mei) wordt ik namelijk twintig!

Bekijk dit filmpje van vorig jaar!

De kaartjes kosten €29,50 en het feest duurt van 12.00 tot 0.00u. Kaartjes zijn online te bestellen en te koop bij de Primera. Maar ik mag nu ook vier kaartjes weggeven voor dit supertoffe feest! Het enige wat je moet doen is een mail sturen naar win@misslipgloss.nl met in de onderwerpregel het antwoord op deze vraag:

Welke soort muziek wordt er gedraaid op de LIPGLOSS stage?

(Pssst… Kijk op de site van Fusion of Dance!)

Je kan meedoen tot en met volgende week dinsdag, dat is 27 april. Wanneer je hebt gewonnen, wordt er per e-mail een ticket naar je gestuurd. Let wel op dat je achttien jaar moet zijn om mee te doen aan deze winactie.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.