Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win: exclusieve gouden BaByliss fohn

Vandaag geef ik wel iets heel exclusiefs weg… Namelijk de gouden BaByliss Pro Fohn, ontworpen om de samenwerking tussen BaByliss en Rob Peetoom te vieren. Deze professionele gouden föhn is ter waarde van €135 maar is helemaal nergens te koop en wordt alleen gebruikt in de Rob Peetoom salons. Vandaag kan jij er één winnen op MissLipgloss.nl!

Je krijgt de föhn thuisgestuurd in deze zwarte doos…

Alle specificaties staan op de achterkant. Dit is niet zomaar een fohn, maar een professionele zoals ze bij kapsalons gebruikt worden. Het is een Italiaanse haardroger met een professionele AC-motor.  De haardrogers zijn ontworpen om aan de eisen en wensen van zelfs de meest veeleisende professionals te voldoen. Deze gouden haardoger is geluids- en trilarm en zorgt voor de snelste, beste en mooiste styling. En tja, daarnaast ziet ‘ie er natuurlijk geweldig uit…

Dit is ‘m dan, de robuuste en zeer luxe én zeer limited edition (niet te koop!) gouden föhn van BaByliss ter waarde van €135.

Er zitten twee standen op voor warmte en twee standen voor snelheid. Ik heb ‘m natuurlijk zelf ook gebruikt en het is een heel goede haardroger. Stevig, blaast lekker hard en warm, maakt niet teveel geluid en je voelt en merkt dat er een krachtige, professionele motor inzit. Deze haardroger gaat ook ongetwijfeld heel erg lang mee.

Ook zitten er twee mondstukken bij, een bredere en een wat smallere.

Jij kan dus deze super exclusieve BaByliss haardroger winnen! Je kan winnen door je volledige adres te mailen naar win@misslipgloss.nl én een reactie op deze blogpost achter te laten. Ik doe het op deze manier zodat ik meteen je adres heb, dan kan de föhn meteen naar je opgestuurd worden zodra ik de winnares heb gekozen. Dan heb je ‘m lekker snel! Op 4 januari kies ik de winnares en zij krijgt persoonlijk bericht van mij. Mailen, Twitteren of Facebooken over de uitslag heeft geen zin, als je gewonnen hebt krijg je gewoon van mij een mailtje.

Ik zou het heel erg tof vinden als je me ook volgt op Twitter en Facebook, maar dit verhoogt je winkans niet.

Succes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.