Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
25 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win een Jumpin Onepiece t.w.v. €129!

P1210626De hele hype rondom onesies begreep ik nooit zo. Ik had er wel een, maar droeg hem nooit echt. Tot ik laatst mijn superzachte ontzettend comfy onepiece van Jumpin binnenkreeg. Ik woon er in. Alleen binnenshuis, dan. Het is mijn tweede thuis. Ik laat deze onwijze mode crime zien en ik geef er een weg.

P1210627

P1210629

De Jumpin onepieces zijn kwalitatief onwijs mooi. Jumpin bestaat al sinds 2009, lang voordat de onesies ‘hip’ begonnen te worden. De Jumpin onesies zijn prijzig, maar het merk vind het dan ook belangrijk dat ze de beste kwaliteit leveren. Ze willen onepieces leveren die ontzettend lang meegaan, die superzacht zijn en ongelooflijk comfortabel zijn. Vooral het zachte materiaal van hoge kwaliteit vinden ze erg belangrijk.

P1210630

P1210631

P1210632

Jumpin vind zelf dat je er ook prima boodschappen mee kan doen, maar ik bewaar mijn onepiece echt voor in huis. Ik zet er geen voet mee buiten de deur omdat ik het mijn meest onflatteuze en oncharmante en stijlloze kledingstuk vind dat er bestaat, maar ik kan letterlijk niks comfortabelers bedenken dan mijn Jumpin onepiece. Maar echt. Geloof me, ik heb de lekkerste, zachtste joggingbroeken en de heerlijkste truien in huis, die ik ook graag draag. Maar mijn onesie overtreft alles. Het is alsof je in je bed loopt. Alsof je een mega deken om je heen hebt, om je lijf gewikkeld, maar niet te strak, en ook niet te los, en precies warm genoeg. Niks knelt, het zit lekker ruim en de stof is zoooooo zacht. Zachter dan het zachtste fleece dat je ooit tegen bent gekomen.

Voorop de Onepiece zitten twee steekzakken en er zitten ook nog twee grote zakken in met een rits. Praktisch!

Untitled 2

De comfiness straalt hier toch vanaf? Sinds ik hem in huis heb, trek ik hem aan als ik thuis kom. Mijn joggingbroeken en comfy truien liggen even zielig in de kast, want ik wil alleen mijn Jumpin onepiece. Het is ultiem comfort. Een beetje als een snuggy, maar dan wel iets meer verantwoord. Iets waar je ook nog in kan rondlopen en koken en schoonmaken. Natuurlijk was ik mijn onepiece regelmatig, dat is wel zo hygiënisch. Dat wassen kan prima, ik doe het wel op 30 graden en ik droog hem op een rek, want de droger vindt ‘ie niet zo leuk. Ik draag zelf trouwens altijd een t-shirt onder mijn onesie, zo ‘zweet’ ik niet direct in mijn onesie (haha, dat klinkt vies, maar het is zo, toch?) en ik vind het zelf ook prettiger als ik naar het toilet ga. Het is echt koud, anders! Je moet natuurlijk je hele pak op je enkels laten zakken om een bezoekje aan de wc te brengen. Enige nadeel. Ach nee, niet het enige nadeel. Het andere nadeel is dat je meteen een seksloos vormloos wezen bent, maar maak ik me daar thuis druk om? Neh! Niet als ik me in het meest comfortabele kledingstuk ooit bevind. En niemand ziet me! Ok, alleen jullie, mijn 50.000 bezoekers. Maar dat telt niet, want ik laat het vrijwillig zien!

Omdat ik zo blij ben met mijn Onepiece, gun ik jou dat ook. Ik geef een Onepiece weg ter waarde van €129. Wat je moet doen? De facebook pagina van Jumpin liken én die van mij en geef aan dat je meedoet met de winactie door deel te nemen aan dit event. Samen kiezen we een winnaar en die krijgt per privé facebook bericht een seintje. Succes! En anders kan je er altijd nog een shoppen op Jumpinshop.com.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.