Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dove
  • hair therapy
  • nourishing oil care
  • revie
Een MissLipgloss artikel

Win een Dove Nourishing Oil Care VIP Hairday!

Advertorial

Droog, pluizig en touw-achtig haar is denk ik het meest voorkomende haarprobleem onder ons. Ook al zien we het veel op de catwalk, we willen gewoon graag mooi glad, gevoed en gezond haar! Dove heeft daar nu de Nourishing Oil Care lijn voor, vier producten verrijkt met natuurlijke oliën (zoals amandelolie en kokosolie) die je haar hun glans teruggeven. In de lijn zit een shampoo (€3,79), een conditioner (€3,79), een voedend masker (€6,99) en een dagelijkse intensieve conditioner (€4,99). Het eerste wat je nu kan doen is naar de Dove site gaan om de Dove Haartest te doen, want je kan 10 VIP Hairdays winnen! Je wordt dan samen met een vriendin helemaal verwend met een VIP treatment bij een professionele kapper én je krijgt een goodiebag. Doe dus vooral mee als je winnen wilt! Laat me je vriendschapsscore bij de comments weten, ik ben benieuwd!

 

 

Dit zijn de producten in de Nourishing Oil Care lijn. Shampoo, conditioner, dagelijkse intensieve conditioner en voedend masker. Later deze week komt er een uitgebreide review van de Nourishing Oil Care producten online waarin ik elk product los bespreek en mijn mening er over geef.
Ik heb de test natuurlijk ook gedaan! Hij is erg leuk, want Dove berekent je vriendschapsscore met je haar…

En mijn vriendschapsscore is 65%! Je kan op de site ook jouw mening over de producten achter laten, een soort mini review.

Doe zelf ook de Dove haartest om jouw vriendschapsscore te berekeken en om een VIP Hairday te winnen!

Wat is jouw vriendschapsscore? Ik ben benieuwd 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.