Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win: €750 designertas met AfterGarlic!

Advertorial Oké, vandaag heb ik de gaafste, leukste, meest toffe winactie ooit op MissLipgloss.nl! Ik geef namelijk in samenwerking met AfterGarlic een designertas van €750 weg! Je hoort het goed! AfterGarlic is iets wat elke dame in die tas zou moeten hebben. Het verlost je namelijk écht van een knoflookgeur uit je mond!

 

 

Knoflook: ik houd er van. Ik kook er graag mee en ik vind het een heerlijke smaakmaker. Het enige grote nadeel is dat je er zo van gaat stinken… Uit je mond en als je écht veel eet zelfs uit je poriën. Een paar maanden geleden heb ik zelf kennis gemaakt met AfterGarlic en het werkt echt. Het is niet zoals een pepermuntje of kauwgompje, het werkt echt in je maag waardoor de knoflookgeur weggaat. Er zitten natuurlijke plantenextracten in die ontgiften en maskeren. Het is wel belangrijk dat je het zo snel mogelijk nadat je knoflook eet neemt, dan werkt het het best. Sindsdien heb ik altijd een pakje AfterGarlic in mijn tas zodat ik er na het eten meteen eentje kan nemen. Als je je adres achterlaat op de site van AfterGarlic kan je een proefverpakking aanvragen. Een full size verpakking met 10 tabletten kost €2,99.

 

What’s in my bag?!

 Omdat zo’n AfterGarlic dan natuurlijk wel in een mooie tas moet zitten (wink, wink) geef ik samen met AfterGarlic een designertas weg ter waarde van €750 die je zelf uit mag zoeken. Je kan dus zelf in de P.C. Hooftstraat (of in de online chique winkels) gaan shoppen voor jouw droomdesignertas, waar je vervolgens natuurlijk meteen je AfterGarlic in stopt.

 

Wat moet je doen om te winnen?

1. Keer je tas om.
2. Leg jouw ‘What’s in my bag’ vast. Maak er iets creatiefs, leuks of grappigs van. Je wint natuurlijk niet zomaar, dus zorg dat je inzending opvalt op één of andere manier. Laat je creativiteit de vrije loop en doe je best!
3. Tweet deze met de naam van de foto, de hashtag #AfterGarlic en @misslipgloss
Ook een optie: meedoen via de actiesite, dan heb je geen Twitter nodig!

Als je je niet aan bovenstaande regels houdt, geldt je inzending niet! Denk dus aan de hashtag en de titel van je foto! En tweet hem naar mij! Op die manier kan ik de inzendingen goed bijhouden. Je mag maar één keer meedoen!

Via Facebook, Twitter en mijn blog houd ik je op de hoogte van de inzendingen. Op 31 juli kies ik de winnares (het gaat dus niet om stemmen/likes/retweets), met de leukste/grappigste/meest creatieve what’s in my bag foto, de gelukkige dame die een tas van maar liefst €750 mag uitzoeken. Die tas waar je al jaren van droomt, die je jarenlang aan je arm kan hangen en waar je je meest waardevolle bezittingen in kan opbergen…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.