Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win: Bourjois make-up sets

Vanaf aanstaande woensdag is er een superleuke actie op de Facebook van Bourjois. Je kan daar door middel van een heel leuke en makkelijke actie geweldige make-up sets winnen! Er zijn vier sets, en ik mag ze vandaag al weggeven aan jullie! Lees verder als je wilt weten hoe en wat.

 

Hoe de actie op de Facebook gaat: je kan een foto van een eigen make-up look uploaden. Hierbij kies je een soort look, namelijk Bohemian, Smoky, Natural of Glamour. Als tien van jouw vrienden jouw foto liken, krijg je het setje opgestuurd! Dit geldt alleen voor de eerste 1000 deelnemers dus je moet er woensdag wel snel bij zijn.

 

En: je kan vandaag deze setjes al bij mij winnen! Te leuk! Dit zijn de sets:

Bohemian

Glamour

Natural

Smoky

 

Enorm leuke sets waar je prachtige looks mee kan maken! Van alle vier de sets verloot ik er twee, dus in totaal acht sets ter waarde van ca. €50 per stuk.

Wat moet je doen om deze sets te winnen:

Je kan meedoen tot en met aanstaande woensdag, en dan kan je ook al meedoen met de actie op de Bourjois Facebook. Succes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.