Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Win: 2x workshop met mij met een vriendin

Schermafbeelding 2013-12-09 om 10.11.19Op 28 december geef ik samen met Rimmel en TLC een make-up workshop! Tien meiden zijn hierbij aanwezig. Bij TLC kunnen drie meiden kans maken, en bij mij ook nog twee. Iedereen mag een vriendin meenemen! Klik op lees verder om te zien hoe je mee kan doen.

Wat: make-up workshop met mij en tien andere meiden
Wanneer: 28 december in de middag
Waar: in Amsterdam

De hele middag zullen we lekker make-uppen, ik zal jouw beautyvragen beantwoorden en je helpen waar nodig. We gaan vooral lekker met make-up bezig en je gaat niet met lege handen naar huis!

Wat moet je doen? Like de Miss Lipgloss Facebook pagina. Reageer op deze blogpost, waarom wil jij er op de 28e graag bij zijn? Ik kies twee meiden die met een vriendin mogen komen. Laat je e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje achter hier bij je reactie, dan kan ik je bereiken! Je kan meedoen tot en met 16 december.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.