Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

While in Paris #3

Je weet dat je een beautyfreak bent wanneer je een product koopt dat je al hebt. Jep, I did that. Bij de Sephora in Parijs kocht ik Urban Decay Last Call oogschaduw, en eenmaal in het hotel besefte ik dat ik deze al heb, in een paletje van Urban Decay dat ik een jaar geleden kocht in New York. Alleen… dat paletje gebruik ik nóóit omdat er glitters in zitten die er uit vallen wanneer je het op je ogen aanbrengt, waardoor je glitters over je hele gezicht hebt. Ik houd daar niet zo van 😉 Maar goed, nu heb ik de prachtige Last Call oogschaduw ook los in een doosje, haha. Stupid me! Ik maakte er een look mee.

Wat ik heb gedaan: MAC Shroom in de binnenste ooghoeken, MAC Bagatelle op het ooglid, Urban Decay Last Call in de arcadeboog. Langs de bovenste wimperrand MAC Embark, onder de ogen Lancome Le Crayon Kohl (zwart) en MAC Embark.


Ik had voor ik deze foto maakte nog wat meer MAC Bagatelle boven Last Call in mijn arcadeboog gedaan 🙂

Gezicht

  • Philosophy The Supernatural basis
  • Bourjois Healthy Mix foundation in 52 vanilla gemengd met Catrice Natural Touch in 020 Beige (Healthy Mix is vrij geel, en door selftanner ben ik wat geel en Catrice is roder, dus ik meng ze zodat het iets minder geel is)
  • MAC Prep + Prime Transparant Face Powder
  • Dior highlighter in 004 Pop Diamond (ja ik gebruik hem héél vaak, is helaas niet meer te koop, was een limited edition)

Lippen

  • MAC Underage lipglass

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.