Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

What’s in my bag


Al een jaar geleden liet ik jullie zien wat er in mijn tas zat. Nu wordt het wel weer eens tijd voor een nieuw What’s in my bag artikel! Toen ik laatst foto’s aan het maken was van mijn nieuwe Pliage tas, bedacht ik me dat ik er meteen wel even een What’s in my bag van kon maken. Dus bij deze!

Deze tas gebruik ik vooral voor korte dagen op school en shoppen. Hij is heel licht en dat is fijn, ook hangt ie heel fijn om m’n schouders zonder vervelend te voelen. Mijn zwaardere Longchamp Legende is een ‘zwaardere’ tas en draagt daarom iets minder makkelijk. Maar die is natuurlijk wel mijn favoriete tas, dat begrijp je 😉

Goed, wat er in zit!

Lekker weinig, want het is een vrij kleine tas. Wanneer ik een grote tas heb, prop ik er ook altijd enorm veel in. Nu ben ik echt gedwongen om niet te veel mee te nemen, en dat is fijn (en goed voor mijn rug).

Links een flesje water, heb ik altijd bij me. Daarnaast mijn portemonnee, een vintage leren exemplaar die mijn moeder vroeger als tiener heeft gebruikt. Tof, toch? Al wil ik wel graag een zwarte omdat die dan mooi bij mijn Legende past, maar eigenlijk vind ik deze ook wel heel erg mooi.

Daarboven een boek, Go Johnny Go, erg leuk! Review komt nog. Daarnaast mijn Moleskine boekje en agenda, deze heb ik letterlijk altijd bij me. Daaronder mijn Chanel zonnebril, eindelijk ‘mag’ ik hem op nu de zon schijnt! Ook zie je nog een rolletje pepermunt (King is mijn favoriet, die Wilhelmina zijn zo hard) en een pen.

Onderaan mijn iPhone, die zit in mijn tas wel in een zwart leren hoesje. Rechts Rosebud Minted Rose, MAC Lip Erase, MAC Dazzlegass in BabySparks en mijn OV. Pasjes en geld enzo zit in mijn portemonnee, maar m’n OV doe ik altijd los in een vakje zodat ik hem makkelijk kan pakken als ik moet in- of uitchecken.

Verder heb ik er vaak nog iets te eten in, fruit of een mueslireep. Ik ben echt dol op m’n Pliage tas, er past precies genoeg in en hij is zo leuk! Zijn er hier meer mensen met een Pliage? Voor Longchamp fans, dit is een superleuk topic op het Purse forum: klik! Als ik door die pagina’s blader en al die foto’s zie wil ik ze in alle kleuren! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.