Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

What’s in my bag – Handtas

In mijn handtas:

1. Bril
2. Notebookje
3. H&M stofroller (zo’n roller met plakblaadjes zodat je stof van je kleren af kan rollen)
4. MAC Hello Kitty TLC in Pink Fish
5. Paraplu
6. Flesje water
7. Salt Of The Earth spray mini
8. iPod
9. twee pennen
10. Mini pepermuntjes
11. Desinfecterende handgel
12. Vaseline lip therapy (aloe vera)
13. Minted Rose lipbalm
14. Droppastilles
15. Portemonnee (daarin pinpas, OV, rijbewijs, ID, geld…)
16. Zakdoekjes
17. Lipstick
18. USB-stick
19. Oud bioscoopkaartje
20. Valdispert Stress-moments

Zoals je ziet ben ik altijd op alles voorbereid, haha! Vaak heb ik ook nog een tijdschrift of boek bij me voor als ik ergens moet wachten (trein, bus). Oh, en nummer 20 heb ik altijd bij me als ik tentamens heb of een belangrijk gesprek. Ik ben vrij snel zenuwachtig en stressy en Valdispert helpt daar tegen, Stress Moments werkt meteen. Er is altijd discussie over dat soort dingen; het zit tussen je oren, het is ongezond, blabla. Bij mij werkt het, ook al zou het tussen m’n oren zitten, haha.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.