Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • what's in my bag
Een MissLipgloss artikel

What’s in my bag

Bij het vorige What’s in my bag artikel kreeg ik heel vaak de vraag of ik niet kon laten zien wat ik in mijn andere tas heb. Of course I can! Leuk he, snuffelen in iets waar je normaal niet in mag snuffelen. Ik kreeg ook veel opmerkingen dat mijn tas er zo enorm netjes uitzag, qua inhoud. Dat komt gewoon doordat die Pliage tas vrij compact is, er past niet veel in en dus moet ik het wel goed ‘organiseren’.

Jullie zullen nu wel zien dat het bij mijn grote Legende handtas wel een ander verhaal is. Deze is echt enorm qua inhoud, dus ik stop er ook elke keer heel veel in… Kijk maar mee.

Dit zit in mijn voorvakjes. Van links naar rechts MAC lipstick in Dazzleglass, MAC dazzleglass in Babysparks (ja, dat is echt mijn favoriet en ja, hij is bijna op!), MAC Tinted Lip Conditioner in Petting Pink en een Rosebud Minted Rose lipbalm. Proefmonstertje van een L’Etat Libre d’Orange geurtje (Like This) en een spiegeltje. En een Fruittella papiertje.

Daarnaast mijn Weight Watchers kaart, OV-jaarkaart en visitekaartjes. Mijn eigen kaartjes, maar ook van andere mensen die ik nog in m’n tas had zitten. M’n kaartjes zijn bijna op (er zijn nu dus bijna 600 mensen die een visitekaartje van mij hebben! Wow!), dus ik ga weer nieuwe laten maken. Dan wil ik er ook een mooi hoesje bij, want ze beschadigen elke keer een beetje.


Goed, op naar het huge vak! Dat is vaak echt een zootje. Het vak is zo groot, en alleen aan de zijkant zitten twee platte vakken. Dus ik mik altijd alles er maar in. Ik kan het er wel netjes in leggen, maar uiteindelijk is het een grote chaos. En zo’n ‘bag in bag’ vind ik helemaal niks. Het idee is leuk, maar ik wil geen goedkope organizer in mijn mooie tas. Dus dan maar een beetje rommelig… Is wel goed voor mij, dan ruim ik het tenminste op.

De inhoud! Ik heb het even in twee delen op de foto gezet, zie hieronder.

Dit zijn vooral schooldingen. Links een samenvatting van het boek dat er naast ligt, Nederland Stromenland. Ik moet het boekje leren voor een tentamen politiek. Daaronder mijn agenda en moleskine, twee lippenbalsems (allebei Rosebud), Carrera zonnebril. Rechts zie je nog mijn Technogym sleutel van de sportschool.

Een Grazia links (zoals jullie weten heb ik altijd iets te lezen bij me) en deo. Deo zat er nog in van toen ik ging sporten, maar ik heb hem er maar in laten zitten, wel zo handig. Alleen is die bus zo groot, moet dus even een kleintje kopen. Verder zie je m’n portemonnee, een appel, flesje water, Sportlife smashmint (mijn favoriete kauwgomsmaak), iPod en iPhone. iPod gebruik ik alleen in de sportschool. Daarnaast drie pennen (why?) en een corrector pen voor tijdens de tentamens. Daarboven een geplette mueslireep, die ging de prullenbak in nadat ik de foto’s maakte. En daarboven twee kaarten van YOUR, een winkel in Antwerpen die ik heel tof vond.


Zo! Dat was de inhoud van mijn tas. Natuurlijk verschilt het, dit is echt voor schooldagen. Als ik ga shoppen doe ik er zo min mogelijk in, of ik neem mijn Pliage mee. Wel een nadeel aan een grote tas: ik prop hem echt vol. Ik raak nu gelukkig wel gewend om hem een keer in de zoveel tijd even uit te mesten, alle onnodige dingen eruit gooien enzo. Dat is echt wel nodig, want als ik een andere tas gebruik, doe ik alleen de hoognodige dingen overpakken. Dus portemonnee, OV, telefoon, lippenbalsem en lipgloss.
Well, dat was het weer, jullie sneak peek in mijn tas.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.