Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 oktober 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Welkom op de vernieuwde MissLipgloss.nl!

Woohoo! Welkom op MissLipgloss.nl mét compleet nieuwe layout! Eindelijk! En tadaaa zie daar links in de hoek mijn nieuwe logo! Wraaaa! Ik ben er zo blij mee! We hebben er allemaal even (!) op moeten wachten, maar het is nu precies zoals ik het wilde. Strak, past meer bij mij, wat serieuzer, maar natuurlijk wel meisjesachtig (hallo, het gaat natuurlijk wel over make-up hier!). Alles komt veel beter tot zijn recht! Ik ben er zelf helemaal gelukkig mee en ik hoop dat jij het ook mooi vindt! Verder verandert er trouwens niks, alles blijft hetzelfde, alleen de layout is helemaal anders (en even wennen natuurlijk).

 

Ik wil bij deze Menno Dijk en Iwan Blokzijl bedanken voor het ontwerpen van deze layout en luisteren naar wat ik wilde. Huibert Versnel en Arnoud Huberts enorm bedankt voor het in het elkaar zetten van het design. En nog een speciale grote ‘bedankt’ voor Iwan Blokzijl (nogmaals), voor het ontwerpen van het logo. Het is precies zoals ik het wilde, jullie zijn toppers 🙂

De shop gaat zo snel mogelijk ook de lucht in, een precieze datum kan ik niet zeggen (want: dat weten we zelf nog niet exact) maar we zijn nu de laatste hand aan alles aan het leggen en hopelijk kan je vanaf volgende week mooie cosmetica bij mij kopen!

XXX Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.