Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • welk product raad jij aan
Een MissLipgloss artikel

Welk product raad jij aan – budget

Ik kwam op het idee voor deze nieuwe rubriek door het artikel over de Lush kerstproducten. Een aantal van jullie gingen zelf de producten ‘reviewen’ bij de comments, dat vond ik zo leuk! Zo zien we een keer niet alleen mijn mening maar ook die van jullie. Nu wil ik dit vaker doen, maar op een iets andere manier. Ik vraag jullie ‘Welk product raad jij aan?’ binnen een bepaalde categorie. Natuurlijk geef ik ook even mijn aanraders in deze artikelen. Deze keer draait het om budget. Vertel in je comment welk product je aanraadt, waarom, waar het te koop is en hoe duur (goedkoop!) het is. Lees verder voor mijn aanraders.


  • Dove Repair Therapy haarproducten, varierend van €3,79 (voor shampoo en conditioner) tot €6,99 (voor een masker). Fijne producten die mijn haar zacht en glanzend maken! Review volgt. Te koop bij Kruidvat, Etos en Trekpleister.
  • Lip Appeal lipglossjes van Catrice. Mooie nude kleurtjes, niet plakkerig, en goedkoop, ongeveer €3. Te koop bij Kruidvat. Review volgt ook!
  • Catrice Allround Concealer, fijne creamy concealers die goed dekken, voor een paar euro bij Kruidvat. Ik hoop dat ze ze nog hebben nu de nieuwe collectie er is.
  • H&M nagellakken. Mooie kleuren, lakken fijn. Paar euro bij H&M.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.