Weer een nieuwe haarkleur!

0000Mijn haarkleur is altijd een onderwerp van gesprek. Bij mezelf omdat ik er veel mee bezig ben en regelmatig bij de kapper zit, maar ook bij jullie en op straat. Ik krijg altijd veel opmerkingen over mijn haar! Ik ben afgelopen week weer naar mijn kapper geweest en mijn haar is nét weer even wat anders dan normaal.  P2030148

Dit is voor het verven! De kleur is heel koperachtig en de lengtes zijn heel licht geworden. Ik wilde het wel weer eens wat roder deze keer. Mijn kapper kwam met het idee om de voorkanten nu weer wat donkerder in te kleuren. Wanneer de kleur terugloopt wordt het vanzelf weer lichter en ik vertrouw mijn kapper 100%, dus ik zei: doen.

P2030168

P2030166

Dit is het resultaat! Wat meer rood-rood met hier en daar wat lichter koper en aan de voorkanten en in de lengtes wat donkerder. Dit was voorheen anders, het was juist aan de voorkant lichter, maar dat flatteerde mijn teint niet per se. Ik vind die donkere kleur mooi staan bij mijn lichte huidskleur en de kleurverschillen vind ik tof. De lichte lengtes zijn nu niet meer te zien maar dat vind ik nu wel weer mooi. In elk licht is het ook weer anders en daar houd ik echt van. Wanneer de kleur wat terugloopt door de weken heen zullen de lichtere punten wel weer zichtbaar worden, voor nu vind ik dit donkere wel heel erg tof. En het is leuk dat bovenop en in bepaald licht het koper toch weer zichtbaar is, dat zit er nog steeds in.

e832d5a739612eaf41e9afd2cb4ab14a

Al jaren gebruikt mijn kapper Davines producten om mijn haar te verven, deze keer deed ze dat met een nieuwe verf van het merk: Davines Mask With Vibrachrom. Deze compleet nieuwe permanente kleuring heeft een cremige textuur (mijn kapper zei dat het makkelijk aan te brengen is) en geeft vooral een kleur die lang blijft zitten met een goede glans. De kleuring combineert ingrediënten uit de natuur, cosmetica en textiel. Zo bevat het quinoa proteïne en essentiële aminozuren zoals omega 9. De quinoa komt trouwens uit Peru waar het met respect voor de lokale bevolking en de natuur wordt gekweekt. De verpakkingen zijn duurzaam en biologisch afbreekbaar: ook heel fijn.

Mij valt vooral meteen op dat de kleur intens en erg glanzend is! Het glanst meer dan bij vorige verfsessies en dat bevalt me wel. Mijn lengtes zijn soms wat droog doordat het een tijd geleden ontkleurd is en na het verven is dat helemaal niet meer zichtbaar. Hoe de kleur door de weken heen is, ga je natuurlijk zien op mijn social media kanalen en hier op MissLipgloss in de Sneak Peeks en plogs!

Ik ben in ieder geval weer blij met mijn kleur en ik vind het leuk om toch weer nét even wat anders dan de vorige keer te hebben. Al blijft het rood – dat is toch wel echt mijn kleur.

 

Deze kleurbehandeling heb ik aangeboden gekregen door Davines in samenwerking met FÖHN.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.