Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Website update

Hee girls!

Even tussendoor een berichtje. Ik krijg de laatste tijd veel vraag naar filmpjes, waarom ik ze niet meer maak. Dat is niet omdat ik dat niet leuk vind, maar omdat ik op het moment extreem druk ben. Ik zit in de laatste weken van school, dat betekent dat ik portfolio’s en dossiers moet inleveren. Dat is nogal serious business, als die niet compleet of goed zijn, krijg ik mijn studiepunten niet. Dus ik wil natuurlijk dat dat allemaal perfect is! 🙂 Ik moet nog een paar weekjes en dan heb ik – als ik alles haal – mijn propedeuse gehaald!!!
Daarnaast heb ik volgende week tentamens, dus daarvoor ben ik druk aan het leren. En naast school ben ik ook nog eens druk bezig met allemaal andere dingen, zo ben ik samen met iemand die jullie goed kennen bezig voor een nieuwe vrouwenportal op internet… Maar daarover later meer.

Filmpjes komen weer tegen de tijd dat ik dat weer kan inplannen, en dat is zo snel mogelijk. Over een paar weken heb ik zomervakantie, dus dan krijgen jullie een overdosis filmpjes! 😉

xxx


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.