Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • brrr
  • brrr.nl
  • mode
  • muts
Een MissLipgloss artikel

Webshop I love: Brrr.nl (+win!)

Ik ben niet zo gek op kou, maar wat ik wél leuk vind aan de winter is dat ik weer helemaal los kan gaan met sjaals en mutsen. Je ziet me best vaak voorbij komen met een sjaal en heb een serieuze sjaal-stash. En nu ga ik die van mijzelf en jou uitbreiden met sjaals van Brrr.nl!


Col-sjaal – de gebreide omhelzing (€69)

Gewoon Goed Sjaal (€39)

Maximaal Sjaal, €59,95

Brrr.nl stuurde me afgelopen week een cadeautje: ik kreeg een maximaal sjaal van ze in aubergine. Wauw! Te lief en te leuk! Ik ben helemaal gek op sjaals en draag ze het liefst elke dag, is het niet buiten in de kou, dan is het wel lekker binnen. De sjaal is lekker vol, warm, mooi van kwaliteit en kleur. Ik deed hem meteen om en die ging de dagen er na niet meer van mijn nek af. De producten van Brrr zijn van erg mooie kwaliteit, gemaakt van een fijne wolmix (van alpaca- en merinowol).

Ik vroeg de meiden (Rianne en Monique) van Brrr of ze wat leuke sets voor mijn lieve lezeressen weg wilden geven. Jaaaa, dat wilden ze! En dus verloot ik drie sets met daarin een maximaal sjaal, een col-sjaal en een baret weg, ter waarde van €155 per set. I love it!!! Check ook hun Facebook pagina, trouwens 🙂

Je kan gewoon reageren op dit artikel (zorg dat je e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje staat) en dan ding je mee met de actie. De winnares krijgt persoonlijk bericht via e-mail. Je kan meedoen tot en met aanstaande donderdag.

En check verder gewoon hun superleuke en mooie website met erg mooie producten. Ik ben er gek op… En ik ga nog even verder snuffelen. 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.