Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fashion
  • Looks
  • mode
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

WE Ready, Set, PARTY

ADVERTORIAL wat?

Het is weer tijd om feestkleding te kopen, want over een paar weken is het al weer kerst. En oud en nieuw. Dames, wat gaat de tijd toch snel. Het voelde als gisteren dat ik bikini’s stond te shoppen… Goed, nu is het dus tijd voor feestelijke kleding! Daarvoor hoef je helemaal niet ver te zoeken, want WE heeft een ontzettend leuke partycollectie, voor jou en voor je broer, vader, vriend…

Sleutelwoorden in de vrouwencollectie zijn sophisticated en luxe met kleuren als zwart, donkerpaars en nachtblauw. Chique kleuren, perfect voor een net zo chic feestje! Dit is mijn favoriete outfit die ik – op het hoedje na – meteen zou dragen.

Ik ben gek op leer, en zeker in combinatie met kant. Dat kanten jurkje vind ik helemaal geweldig. En het jasje ook! Check ook even de stoere stud-armband erbij en de knalroze nagellak! Mooi met een zwarte panty en zwarte hoge laarzen of zwarte pumps. Ik ga maar eens voor dat jasje (€64,95 voor echt leer) en jurkje (€39,95) kijken bij WE.

Heel iets anders: een mooie gladde broek met een roze topje. Persoonlijk vind ik dit een beetje underdressed voor kerst, ik denk dat dat door de kleuren komt. Als de broek zwart of donkerblauw was geweest, had ik het helemaal party proof gevonden!

Ook twee hele mooi party outfits, een met een zwarte broek en een tweed jasje (Chanel style!), een met een hoge taille rok en zwart bloesje en een wat minder feestelijke outfit met strakke jeans, gestreept topje en zwart colbertje. Die zou ik meer als ‘gewone’, dagelijkse outfit dragen. Voor kerst zou ik gaan voor de outfit links, maar toch nog liever de kant-met-leer outfit!

Voor mijn kerst outfit ga ik zeker even bij WE snuffelen, het is sowieso een van mijn favoriete winkels – en dat zeg ik niet omdat dit een advertorial is. Al jaren koop ik kleren bij WE en altijd als ik er ben neem ik wel iets mee. Ze hebben mooie basics (ik vind de lange t-shirts met lange mouwen en ronde hals geweldig, ik draag die als jurkje – bij komen ze tot halverwege mijn bovenbenen – en heb ze in alle kleuren) maar ook leuke outfits voor een speciale gelegenheid of een feestje. Ook voor nette kleding als een zwarte pantalon met een zwart colbertje kan je naar WE.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.