Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 september 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

We moeten er weer aan… Winterjassen van WE

ADVERTORIAL wat?

Ik wil er gewoon nog niet aan. Elke keer wanneer ik ’s ochtends naar buiten ga, weiger ik mijn winterjas aan te trekken. Ik ben in de ontkenningsfase. En als ik hem wél aanheb, besef ik dat mijn leuke leren jasje twee maten te groot is geworden… Ik ben bang dat ik mijn ogen toch maar open moet doen, want de najaarscollecties hangen al lang en breed in de winkels. WE heeft bijvoorbeeld een enorm leuke jassencollectie, voor zowel jijzelf als je broer, vriendje of vader. En de meesten zijn ook nog eens onder de €100.

Dit is mijn favoriet:

Ik zag hem laatst in de etalage van WE in Zwolle en wilde eigenlijk naar binnen rennen om hem te passen (want: nieuwe jas nodig, ik wil graag een leren jas en deze is zooo leuk) maar ik wilde het ook weer niet. Het is nog zomer, OK?! Maar goed, ik moet toch binnenkort echt even er heen om hem aan te trekken. Deze is trouwens net een tikje duurder, €149.

Voor iedereen is er wel een leuke jas te vinden. Ze zijn er kort, van stof, van leer, van wol, lang, dik, dun… En WE heeft nu ook een online shop. Lekker handig!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.