Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • new york
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

We gaan naar New York!


Je kan op de Arke Facebook de hele week filmpjes en blogs van mij en Nikkie vinden! Dit filmpje staat ook op mijn site, maar de rest komt op de Facebook. Ik zal ook zoveel mogelijk hier ‘extra’ bloggen vanuit New York! 😀 De hele week komen er gewone beauty-updates online hier op MissLipgloss.nl, dus voor jullie gaat het allemaal gewoon door. Elke dag komt er sowieso één update, soms twee, en soms een extra update vanuit New York. Houd ook onze Twitter accounts (klik voor die van mij en klik voor die van Nikkie) in de gaten want we gaan zo veel mogelijk twitteren en onze ervaringen daar in New York delen. WE HEBBEN ER ZIN IN! Tips voor bezienswaardigheden, leuke dingen, plekjes om te eten? Ook die kan je geven op de Facebook 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.