Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • adidas
  • combinatie
  • mode
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

Walking down the street with…

… my Adidas sneakers on! Ik ga ze houden! Ik vind ze te gaaf om terug te brengen. Combineren gaat heel goed, ik heb ze alleen nog geprobeerd met jurkjes enzo en daar kan ik al heel veel mee afwisselen. Mooie jeans heb ik niet en ik vind spijkerbroeken mezelf dik maken, dus dat is iets voor wanneer ik mijn streefgewicht heb behaald.

Outfitjes hieronder! Ben wel benieuwd wat jullie er van vinden, welk outfitje vinden jullie het leukste? Ik vind denk ik die met het grijze jurkje en wit vestje het leukste. Ik lijk niet in alle combi’s megaslank, maar dat kan ook niet want ik ben niet megaslank, haha. In een paar outfitjes heb ik een tregging aan, heb er eindelijk een gekocht! Wat zit dat lekker, zeg.

Excuus voor slechte kwaliteit foto’s, hate it. Flitsen kon niet in de spiegel dus sommigen zijn net een beetje bewogen.

Topshop blazer, HEMA jurkje, markt legging

H&M Divided vestje met pailletten, HEMA jurkje, markt legging

Zara blazer, Mango jurkje, markt legging

HEMA jurkje, H&M vestje, VILA tregging

HEMA jurkje, Zara blazer, VILA tregging

 


Ik ben echt helemaal verliefd op m’n sneakers nu ik er mee aan het combineren ben geslagen. De outfits zijn trouwens allemaal heel basic zonder accessoires en tas, dat komt er natuurlijk wel bij als ik ze ‘echt’ ga dragen.

Edit: Ik heb ze een aantal keer aangehad en ik ben helemaal dol geworden op mijn Adidasjes! Ik heb er heel veel complimentjes over gehad, en ik vind ze zelf echt heel leuk staan. Ai, volgens mij begin ik sneakerverslaafd te worden want ik wil MEERRRRRRR…Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.