Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 september 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Waarschijnlijk vanavond bij SBS Shownieuws!

shnEven tussendoor: inmiddels zit ik in de auto richting Antwerpen voor een enorm leuk event van Philosophy, maar vanochtend had ik opnames bij mij thuis voor SBS Shownieuws! Ontzettend tof, en vanavond om 23.30u ben ik te zien op TV. Als je het leuk vindt om te kijken, even inschakelen! Zelf kan ik het niet zien omdat ik dan aan tafel zit bij Philosophy, maar laat me zeker even weten hoe het was.. Spannend!

Shownieuws

shn2

Het is trouwens *waarschijnlijk* omdat er altijd belangrijker nieuws tussendoor kan komen en dan wordt mijn item opgeschoven. 100% zeker is het dus niet, maar waarschijnlijk is het wel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.