24 oktober 2014 door Emmy Bovenhorst 118 reacties
Een MissLipgloss artikel

Voorstellen: Emmy – Mydiamakeup

foto1 copyDoor Emmy – Ik ben gek op kleur. Ik raak snel geïnspireerd van mooie kleur combinaties en kleur kan mij echt overhalen om een item wel of niet te kopen. Als make-up liefhebber heb ik mijn kast dan ook vol met kleurrijke oogschaduw paletten en felle lipsticks. Sinds ik mijn looks op Instagram post, weet ik ook zeker dat ik niet de enige kleur liefhebber ben!

De schappen van cosmetica zaken liggen er vol mee, maar weinig durven het aan. Ook weten niet veel mensen wat ze er dan precies mee moeten. Neutrale tinten; bruin, brons, beige, goud. Dat zijn de bestsellers. Ik duik echter gelijk op turquoise tinten, lime groen, knal blauw en oranje! Ik ben gek op onverwachte kleur combinaties en kleur plaatsing in make-up looks.

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.18.35

Make-uppen heb ik echt geleerd van Youtubers en beauty bloggers. Toen ik zelfverzekerd genoeg werd, ben ik begonnen met een Instagram kanaal waar ik al mijn make-up looks op postte. Hier kreeg ik al snel hele leuke reacties op van mensen over de hele wereld! Dit gaf zoveel positieve energie! Hierdoor ben ik mezelf meer gaan ontwikkelen en ben ik begonnen met een Nederlands/Engels-talige blog waar ik meer informatie kwijt kan over de looks en tutorials die ik maak, dan op instagram en Youtube.

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.18.24

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.18.12

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.17.54

Toen ik in contact kwam met Cynthia a.k.a. Misslipgloss, was ik erg blij om te horen dat het haar leuk leek als ik elke week een andere kleurrijke tutorial voor haar lezers zou maken. Zelf ben ik gek op de Sleek paletten omdat deze voordelig zijn en kwalitatief heel erg goed, dus per keer zal ik dan ook een Sleek palette gebruiken. Als je er dan zelf één thuis hebt, heb je een leuke inspiratie om er mee aan de slag te gaan. En mocht je nog niet kunnen kiezen, helpen mijn looks je misschien een keuze te maken!

foto2

Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.16.52

foto3 Schermafbeelding 2014-10-20 om 13.17.24

Vanaf vandaag zul je elke vrijdag ochtend een kleurrijke foto tutorial van mij vinden op misslipgloss.nl waarin ik stap voor stap laat zien hoe je een kleurrijke look maakt.
Ik kijk er enorm naar uit, en ik hoop jullie ook!

Liefs, Emmy
www.mydiamakeup.com

Emmy kun je volgen via:
www.instagram.com/mydiamakeup
www.youtube.com/user/mydiamakeup
www.facebook.com/mydiamakeup
https://www.bloglovin.com/blog/12797901

Korte bio
Emmy (25) woont in Hengelo en is aan het afstuderen met haar blog als scriptie onderwerp. Ook werkt ze vier dagen in de week bij Coffee-Star in Hengelo als assistent bedrijfsleidster. In haar vrije uurtjes maakt ze make-up looks voor haar blog en is ze gek op reizen. Nieuwe culturen, landen en steden ontdekken is wat ze het liefst zo vaak mogelijk doet. Ook heeft ze een hond, Jill. Jill is de meest verwende, maar toch lieve Jack russel op aarde. Ook houdt ze van interieur design en is ze net als bijna elke vrouw, gek op winkelen.

 


Emmy Bovenhorst

Beauty is mijn passie en mijn werk, maar lekker eten en mooie reizen maken me bijna net zo blij. Ik ben een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

118 reacties
 1. Lilian

  Ik zit klaar met m’n nieuw aangeschafte felle kleuren palet van MakeUpAcademy!! Is het al vrijdag?

 2. gert

  Ik ben een man. Niet iemand voor make up. Just surfing. Toevallig beland op deze site. Ik wil toch even reageren, want ik ben getroffen door deze spectaculaire make-up artist.
  Wat een geweldige effecten. Die meid kan er echt wat van zeg.

  • Emmy

   Altijd welkom gert!

 3. Kim

  Wow, wat ben je goed!

 4. Lenneke

  Oh, wat gaaf! Je maakt erg mooie looks. Een aanwinst voor Miss Lipgloss!

 5. Amelie

  Wat gaaf!! Ik vind dit zo leuk om te zien!

 6. Sanne

  Wat gaaf Emmy! Echt super leuk dat je hier bij Cynthia je prachtige looks kan laten zien aan nog meer mensen. Was sowieso al een dikke fan van je op instagram 🙂 ga zo door!!!
  Liefs Sanne

  • Emmy

   Super lief 🙂

 7. Olivia-Anna

  Jaaaaa! !!
  Heel blij mee. Ik hou ook van kleur!
  Dit is veelbelovend een mens kan geen inspiratie genoeg opdoen! X

 8. Nena

  Oh, hier kijk ik erg hard naar uit! Ik ben zelf ook gek op de felle kleuren.
  Niet dat ik ze dagelijks gebruik, maar toch vaak genoeg! Dan heb je waarschijnlijk het Electric palette van Urban Decay ook? Zo niet, zeker doen! Fantastische kwaliteit!

  • Emmy

   Nee die heb ik eerlijk gezegd niet omdat ik zo veel sleek heb, maar ik ga er nog maar eens naar kijken hihi

 9. Daphne

  Oh wat leuk! ik volgde emmy al op instagram en ik keek wel eens op haar blog, leuk om te zien dat ze nu hier wekelijks langskomt 🙂

  • Emmy

   Super leuk dat je me al volgde!

 10. Angelique

  Prachtige looks! Iets te heavy voor mij maar wel echt super mooi

 11. Chahrazad

  Oh, wauw. Super mooi! Ik kijk nu al uit naar vrijdagochtend.

  x

 12. Eline

  Ik volgde haar al 🙂 heb zelf ook een ooglooks-instagram account: makeupbyeline

 13. Linda

  Wat onwijs leuk en ik ben dol op kleuren, ik kijk uit naar het eerste artikel! 🙂

 14. saar

  Yess! Eindelijk inspiratie om die felle kleurtjes vaker te pakken. Ik vind het prachtig maar ik hoop stiekem heel erg op draagbare looks zodat ik het ook echt kan toepassen gewoon op me werk en niet alleen bij een bijzondere gelegenheid. Super leuk dat met sleek is! Ik heb de sunset, erg mooi voor deze tijd van het jaar :d

 15. Marit

  Dit vind ik echt heel leuk! Ik ben zelf ook wel van de kleurtjes en vind het altijd zo jammer dat er zoveel nude in looks op blogs terugkomt. Ik ben nog niet zo’n ster in looks maken dus ik ben heel erg benieuwd!

  • Emmy

   Je gaat gewoon een ster worden!

 16. saarenzo

  Wat leuk! Het zijn geen looks die ik zelf snel zal namaken, maar ik vind het wel heel gaaf en knap om te zien hoe je ze maakt. Vooral die look met de verschillende kleuren eyeliner vind ik mooi!

 17. Cindy H

  Verheug me al op de vrijdagochtenden. Wat een prachtige looks!

 18. Chinouk

  Wat een prachtige en slimme jongedame zeg, wauw! Ik ben echt supersuper enthousiast over deze samenwerking, ik heb namelijk zes Sleek palettes liggen en naast Storm & Au Naturel, gebruik ik de rest maar weinig. Haar creaties zien er zo tof uit!

 19. Felicia

  Wowowow! Super gaaf! Wat een prachtige ooglooks! Ik ben gek op felle kleuren, maar gebruik ze veel te weinig. Dit geeft me heel veel inspiratie en het kriebelt om lekker met kleurtjes aan de slag te gaan 😀

 20. Janneke

  Wat een mooie ooglooks! Lijkt me een mooie aanvulling voor je site!:)

 21. Marina

  Ik ben gek op felle kleuen en je ooglooks zijn super. Ik heb een aantal Sleek paletten dus ik sta te popelen 😉

 22. Lisanneleeft

  Ah, heerlijk al die creatieve looks! Fijne inspiratie 🙂
  ‘Vroeger’ bestonden veel beautyblogs uit vooral zulke opvallende looks, nu is bijna elke blog over op meer natuurlijke kleuren. Leuk om dat weer een beetje terug te halen 🙂 Ik draag het zelf (vrijwel) niet, maar ik vind het heel erg leuk om naar te kijken!

 23. De Spiegelreflex

  Leuke aanvulling op je blog! Ik durf echt nooit zulke supergepigmenteerde en gekleurde looks te dragen. De meer draagbare versie van op de laatste foto vind ik dus top!

 24. Nicole

  Wauw ze heeft zoveel talent! Echt hele mooie looks.

 25. Manon

  Wow dat ziet er allemaal gaaf uit

 26. Kim

  Wat leuk! Dit zijn echt prachtige looks, ik kijk er al naar uit.

 27. Annelien

  Super leuk maar niets voor mij.

 28. Sanne

  dit vind ik wel heel erg leuk want ik heb bijvoorbeeld het sleek ultra matts bright palette, maar krijg er geen mooie look mee!

 29. Cindy

  Dit ziet er zo mooi uit. Zou je ook looks willen maken met pigmenten en glitters? Dat is iets wat je bij andere bloggers bijna nooit ziet. De meeste blijven lekker veilig bij oogschaduw.

  • emmy

   Zeker met de feestdagen die toch al dichterbij zijn dan we denken, komen er tegen die tijd absoluut glitters voorbij!

 30. Yvonne

  Die combinatie van blauw met paars vind ik trouwens erg mooi! Ik heb het Sleek-palette Lagoon. Daar lukt het vast wel mee!

 31. Yvonne

  Wat een welkome verrassing! Inderdaad, ik kan felle kleuren in paletten ontzettend mooi vinden, maar het is best lastig om daar iets moois van te maken. Nu kan ik eens inspiratie opdoen. Dank jullie wel Emmy! En jij ook natuurlijk Cynthia!

 32. Kymberley

  Ook ik ben je meteen gaan volgen op instagram.
  Zelf zou ik jouw looks niet snel dragen (ik ben zo een nude/bruin/goud meisje), maar ik vind het echt heel gaaf en inspirerend om naar te kijken. Je hebt echt heel veel talent en ik vind het echt heel tof dat je out of the box denkt met kleuren. 🙂
  Cynthia, wat een leuke samenwerking! ik vind het echt een goede aanvulling voor jouw fantastische blog. 🙂

 33. Sanne

  Ziet er prachtig uit!

 34. Marijke

  jaa superleuk! Ik mis kleurrijke tutorials op de beauty blogs die ik volg!

 35. Valerie

  Wauw, prachtige looks zeg! Ik ben heel benieuwd naar de tutorials!

 36. Eva | Realitijd

  Dit is echt heel leuk om te zien. Ik blijf altijd lekker ver weg van felle kleuren omdat ik denk ik gewoon nog niet goed genoeg ooglooks kan maken en het dan rap de mist in kan gaan. Maar heel cool om zien hoe mensen dat zo goed kunnen!

 37. Esmée

  Super leuk!!! Ik hou zelf ook wel van kleur in mijn looks, maar vaak weet ik gewoon niet hoe ik kleuren toe moet voegen of ze mooi kan combineren. Ik kijk erg uit naar je tutorials! X

 38. Manon

  Wauw, onwijs mooi! Vooral die laatste. Denk wel dat het je moet staan

 39. Melanie

  Ik vind gekleurde ooglooks altijd zo mooi om te zien! Leuk dat je ons komt inspireren Emmy 😀
  Persoonlijk zou ik graag willen weten of en hoe je dit soort prachtige ooglooks overdag kunt dragen. Bijvoorbeeld naar je werk, kan dat of kan dat niet? Ik vind het altijd lastig en kies maar weer voor safe.

  XoXo Melanie

 40. Beau

  Ik vind dit zo gaaf 🙂 Je maakt prachtige looks!

 41. Michelle

  Oeh, ik ben benieuwd! Ik doe zelf weinig met oogmake-up de laatste tijd, maar dit soort eye candy (letterlijk): yeah! Elke week is voor mijn gevoel wel vaak, maar we zullen zien of dat ook echt zo gaat zijn!

 42. Elke

  ohh wat leuk! Het zijn net kunstwerken:)

 43. Hester

  Wat maakt ze geweldige looks! Ooglooks blijven mijn favoriete onderdeel en zo kleurrijk inspireert me altijd heel erg, dus ik ben benieuwd. Veel plezier met schrijven Emmy!

 44. Nathalie

  Woohoo, dit vind ik echt een hele leuke aanvulling voor misslipgloss! Ik houd echt van kleur en ik vind de looks van Emmy gewoon geweldig.
  Je doet zo hard je best om misslipgloss nog steeds verder te verbeteren en dat waardeer ik als trouwe lezer heel sterk. Nu krijgen we naast jouw prachtige neutrale looks ook wat meer kleur op je site. Ik kan alleen maar zeggen: goed bezig, Cynthia!

 45. Kimberly

  Wat een toffe looks allemaal! Ga haar meteen volgen op Instagram 😀

 46. Dionne

  Wat een gave looks Emmy. Ik verwacht dat ik dit niet zo heel snel zou dragen, omdat ik daar gewoonweg de ballen niet voor heb. Maar ik kijk vanaf nu, elke vrijdag, uit naar een feestelijk en kleurrijk artikel

 47. Anouk

  Wauw, wat een talent! Ik heb nu al zin in de volgende blogpost hiervan!

 48. BIanca

  Wat een prachtige looks maakt Emmy! Ik ben heel benieuwd en denk dat dit echt een hele goede aanvulling kan zijn. 🙂

 49. Marinda

  Wat een gave looks! Alleen alle links onder het artikel komen weer hier op de website uit

 50. Marijke

  Gaaf hoor, echt knap wat jij kan Emmy!

  Lieve Cynthia, als ik op de linkjes klik, kom ik steeds weer op dit artikel uit, in plaats van op de sites van Emmy. Ligt dat aan mijn computer?

  • stella

   Vreemd, dat heb ik ook. Ik word niet doorgeleid.
   wel bij de blogloving

  • ikkuuh

   ik ook!

 51. Esther

  leuke dingen!!! Ik kijk ernaar uit!

 52. Miranda

  Oh Cynthia wat leuk! Goed om te zien dat jouw gastbloggers echt een aanvulling zijn op jouw blog. Echt iets nieuws wat toch goed bij jouw content past:) goed gedaan haha!
  Emmy wat maak je een prachtige looks, ben heel benieuwd naar je artikelen, ik gebruik (zoals bijna iedereen lees ik haha) voornamelijk wat basic tinten, wie weet inspireer je me wel om eens met kleur aan de slag te gaan! Leuk, ik kijk er naar uit;)

 53. Karen

  Oh wat prachtig! Ik zou het zelf nooit dragen, maar ik kan er bij een ander echt van genieten.

 54. Bianca

  Erg mooi! Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar vind het altijd wel onwijs mooi om te zien!

 55. stacey

  super leuk! kijk er nu uit naar volgende week vrijdag 🙂

 56. Mandy

  Wauw, wat een prachtige looks! Ik heb me gelijk geabonneerd op je YT-kanaal en Instagram, ik ga je volgen, want ik hou van dit soort looks. Ben heel erg benieuwd naar meer en ik zit zeker wel te wachten op elke week een kleurrijke look!

 57. FashionGoodiez

  Ps: niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen maar wat gaaf dat blauw op je wenkbrauwbot (foto 4)! XD

 58. suus

  Heel leuk! Ik hoop alleen niet dat dit in de plaats komt van jouw make-up looks/tutorials, daar ben ik juist zo gek op omdat ze heel draagbaar zijn. Felle looks vind ik gaaf om te zien, maar meer als kunst, ik ga toch niet in het dagelijkse leven zulke heftige ooglooks dragen.

  • Miss Lipgloss

   Nee hoor het is echt een aanvulling! 🙂

 59. FashionGoodiez

  Vrolijk word je van al die kleurtjes! Handig voor feestjes en andere speciale gelegenheden =)

 60. Rosalie (4beautyandlife)

  Erg mooie looks! Denk niet iets wat ik dagelijks naar kantoor op zou doen, maar wel leuk voor een speciale gelegenheid of als ik een vrije dag heb.

 61. Hanan

  EMMY werkelijkwaar prachtig!!! Cynthia krijgt vaker als feedback om meer kleurrijke make up looks te tonen,dat is hiermee opgelost.

  Ik ga jou volgen! ik hoop dat het te doen is voor een leek als ik.

  • Emmy

   Ik zal echt elke stap afzonderlijk behandelen, dus we gaan samen ons best doen zodat iedereen deze looks na kan maken! 🙂

 62. Kirsty

  Wauw wat een mooie looks maak je zeg! En erg leuk ook dat je hier tutorials gaat posten waarbij je Sleek paletten gebruikt; ik heb er zelf aardig wat waar ik té weinig mee doe op het moment, dus misschien motiveren jouw looks mij dan wel om ze er weer wat vaker bij te pakken! 🙂

 63. Melissa

  Wow, wel talent zeg! Heel mooi.
  Elke week een artikel lijkt me wel wat vaak. Is de andere gastblogger niet om de week?

  • Miss Lipgloss

   Als het te vaak is (als dat blijkt uit de reacties) dan kunnen we altijd terugschakelen naar om de week. Ik denk dat een keer per week superleuk is! Tewa is om de week inderdaad, maar was in het begin elke week. Door haar zwangerschap is ze nu om de week 🙂

  • Z-gloss

   Ik wist niet dat tewa zwanger was. Gefeliciteerd !

 64. Edith

  Fantastische looks maak je. Een inspirerende vrouw in dit vak!! Heel erg mooi! Ik verheug me op volg week vrijdag. Thanx

 65. Maaike

  Leuk, Hengelo ligt dichtbij, haha 🙂 En die looks die je maakt: supermooi!

 66. Syl

  Leuk! Ik denk dat deze kleurrijke tutorials van Emmy echt een verrijking zijn voor de blog

  • Kaatje

   Helemaal mee eens!

 67. Ingeborg

  Wauw! Wat een gave tutorials en wat een prachtige ogen! Ik ben heel benieuwd naar je artikelen!

 68. Fenna

  Erg mooie looks <3

 69. Saskia

  Wat gaaf zeg! Heel erg leuk, ik kijk uit naar je artikelen!

 70. Emmy

  Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo positief zijn! Erg bedankt voor jullie lieve berichten, nu kijk ik er alleen nog maar meer naar uit! 🙂

 71. Svenja

  Waaaauw, wat een prachtige en unieke oog-looks zegt <3 Ze is echt een talent!

 72. lousaa

  Mooi zeg! Leuke gedurfde looks die voor mij heel inspirerend zijn. Ik zou niet direct alles dragen maar wat je zegt: de plaatsing van de kleuren brengt me op ideeën.

  Wel een schrijftip: check even of woorden aan elkaar of los moeten. Je schrijf op een engelse manier: te veel woorden los. Zonde, dat leidt namelijk af.

 73. frederike

  Ah leuk, kleurtjes. Ben er zelf ook gek op. Alleen met een bril toch wat lastiger. Ik ben benieuwd

 74. yvonne

  wat leuk! Net zoals het gros kies ik voor de basic tinten maar dit geeft zeker inspriratie om wat nieuws met kleur te proberen!

 75. Malou

  Wauw leuk. Ziet er echt super mooi uit!

 76. Diana

  Super mooi!! Ben erg benieuwd!! Kan niet wachten tot volgende week vrijdag

 77. Lauriëtte

  Wat leuk! Hoewel ik zelf niet zo van de ooglooks ben (omdat ik geen held ben met make-up) vind ik het altijd wel prachtig om te zien. Ben benieuwd! 😀

 78. Kelly Caresse

  Wat een mooi talent heb je Emmy! Ik ben heel erg benieuwd naar de looks en tutorials die je gaat delen!

 79. josie

  Super mooie looks! Ik vind looks met kleur ook altijd heel leuk om zelf te maken!

 80. Anniek

  Wauw, wat maak je een onwijs toffe looks emmy! Leuk dat je elke week een artikel op deze site gaat plaatsen, lijkt me erg inspirerend. Ik ben zelf wat meer van de nude kleuren, en draag sneller een bruine oogschaduwlook dan een enorm gekleurde look, al wil ik nog wel eens een vroiijk kleuraccentje gebruiken. Alsnog zijn je looks leuk om te zien, omdat ze zo mooi in elkaar zitten!

 81. heleen

  Suuuuper cool! Leuke samenwerking, ik kijk er al naar uit! Heel veel succes Emmy!

 82. Akosua

  Oh, wat mooi Emmy. Ik verheug met op je tutorials. Ik heb ook een aantal Sleek paletten die ik veel te weinig gebruik, maar zo krijg ik hopelijk weer wat meer inspiratie.

 83. Laura

  Wauw, wauw, wauw, wat ben jij goed! Ik krijg meteen de kriebels om zelf ook een kleurrijke look te gaan maken! Ik ga je sowieso op instagram volgen en ik kijk uit naar je artikelen!

  • emmy

   laat me vooral zien wat je hebt gemaakt! Ben heel erg benieuwd 🙂

 84. Lucinda

  Wauw! Dat is het enige wat ik kan bedenken om er op te zeggen: Wauw! Enorm prachtig en goed gedaan…. het lijkt ook zo makkelijk, maar mij lukt dat volgens mij echt niet. Ik ga zeker eens op je blog kijken, want dit is werkelijk fantastisch zo mooi. xxx Lucinda

 85. Yudeska

  Zo jou.looks mogen er ook wezen, erg mooi! Echt bijzonder mooier dan een alledaagse look

 86. Diana

  Wat leuk Emmy! Wat een mooie looks maak je, ware kunstwerken. Ik ga zeker eens een kijkje nemen op je website.

 87. Cheyenne

  Aah super leuk! Je maakt prachtige looks, je hebt echt talent!