Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Review
  • sephora
  • Test
  • testpanel
Een MissLipgloss artikel

Voor moederdag: Sephora Vanille

Vanille, hmmmm… Een van mijn favoriete geuren! Ik vind het heerlijk als er vanille in een geur verwerkt zit, maar ik kan ook erg genieten van de pure vanille geur. En laat Sephora daar nu een hele lijn in hebben! Heerlijk voor moederdag (of lekker voor jezelf).

Er zijn meer vanille producten, maar dit is mijn selectie. Een Bubble Bath & Shower Gel (€9,30), een Creamy Body Wash (€3,40), een Smoothing Body Scrub (€9,30), een Scented Candle (€6,95), een Eau de Toilette (€5,30) en een Fizzing Cube (€1,15). Niet heel duur, ook niet heel goedkoop, het zit er qua prijs een beetje tussenin. Voor €35,40 heb je bovenstaande set dus. Maar je kan voor moederdag ook een paar van de producten nemen, bijvoorbeeld de Creamy Body Wash, de scrub, de kaars en de eau de toilette. Kost ietsje minder en geeft net zo leuk! Moet ze natuurlijk wel van Vanille houden… 😉

Eerst de kaars! Ik ben gék op geurkaarsen, ik brand er elke avond wel eentje. Zo gezellig, en je huis gaat er lekker van ruiken! Deze van Sephora ruikt naar pure vanille, heerlijk! Het is een klein kaarsje, maar dat vind ik juist wel schattig. De geur ruik je goed, maar niet zo sterk dat je er misselijk van wordt. Kost €6,95, wat ik niet heel goedkoop vind voor zo’n kleine kaars. Van mij had ‘ie wel een slag groter gemogen!

Voor €1,15 heb je deze Fizzing Cube! Het is een klein bruisballetje voor in bad, of voor in een voetenbad! Wat het eigenlijk vooral doet is een lekkere geur geven aan het water, er zitten niet echt voedende bestanddelen in. Doet niet zoveel dus, en kost waarschijnlijk daarom ook zo weinig!

Dan de Bubble Bath & Shower Gel! Een lekker schuimend goedje voor onder de douche of voor in bad. Zit in een grote ronde, platte fles met het Sephora logo erop. Alle producten in de vanille lijn hebben een lichtgeel kleurtje, ik vind het wel mooi!

Het ziet er uit als een gewone douchegel, niks bijzonders.

Er zit SLES in de douchegel, zoals bij bijna alle douchegels het geval is. Jammer, maar niet heel erg. Verder niet heel interessante ingrediënten, maar hij ruikt wel héél lekker. In bad heb ik hem niet getest, onder de douche wel. Schuimt als een gek, reinigt mijn huid en laat het een tikje droog achter. Kost €9,30. Ik zou deze laten liggen!

En dan nog een product voor onder de douche, de Vanilla Creamy Body Wash. Deze tube kost €3,40 volgens het persbericht, maar ik vraag me af of die prijs klopt, gezien de prijs van de andere douchegel. Ik houd dus even een slag om de arm!

Vrij van parabenen, met vanille-extract, droogt je huid niet uit. Volgens de verpakking dan!

De ingrediënten! Ook SLES, net als in het andere doucheproduct. Ik vind het een beetje gek dat Sephora in deze lijn twee bijna dezelfde producten uitbrengt, want echt anders dan die ronde platte fles is het niet… Hij doet hetzelfde, en ruikt hetzelfde, zit alleen in een andere verpakking en heeft een ander prijskaartje. Als je wil kiezen tussen de twee zou ik deze doen vanwege de handigere verpakking.

Oeh, mijn favoriete product uit de lijn, de Vanilla Smoothing Body Scrub!

Informatie op de verpakking.

De ingrediënten van de scrub! Geen zeep, fijn!

De scrub is lekker ‘vol’ en scrubt stevig, met vrij grove deeltjes. Heerlijk voor je lichaam! Verwijdert dode huidcellen, is zuinig in gebruik, maakt mijn huid lekker zacht en ruikt zó lekker naar Vanille! De tube vind ik ook praktisch, duizend keer beter dan een pot scrub onder de douche. Hij laat ook geen vet laagje achter op mijn huid, prima dus om te gebruiken voor het zelfbruinen. Kost €9,30.

Als laatste, de Vanilla eau de toilette, die €5,30 kost voor een flesje van ongeveer 7ml. Prima prijsje! En oooo… dit ruikt naar pure vanille. Heel erg lekker! Wel een beetje zuinig mee doen qua sprayen, want het ruikt vrij sterk, maar dat is alleen maar goed want dan doe je er lekker lang mee. Heerlijk!

Ik ben gek op vanille, en dus ook op een aantal van deze producten. Mijn aanraders?

  • De geurkaars
  • De body scrub
  • De eau de toilette

Daar kan je wel een leuk cadeautje van maken voor moederdag, denk ik!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.