Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • douchegel
  • mannen
  • merken
Een MissLipgloss artikel

Voor hem: Playboy Full Body Shower Gel & Shampoo

Vandaag weer eens een blogpost voor de mannen hier, of vriendjes, vaders, broers van de lezeressen 🙂 Playboy heeft namelijk een vijftal nieuwe Full Body Shower Gel & Shampoos in mannelijke geuren voor fijne prijsjes. Misschien een idee voor Valentijn (want ja, dat is al bijna)?

De Playboy Full Body Shower Gel & Shampoo is een multitasker, je kan hem namelijk als douchegel én shampoo gebruiken. Eigenlijk kan je dat met alle shampoos en douchegels, maar dat maakt natuurlijk niet uit. Als het op de verpakking staat, weet je het echt zeker 😉 En van al deze geuren is er niet alleen die Shower Gel & Shampoos, maar ook een eau de toilette en body spray. Op die manier kan je een setje geven en zo ruikt ‘ie dus de hele dag naar dat ene geurtje. Dat heet trouwens ‘layeren’ als je meerdere producten in één geur gebruikt. Je bouwt de geur in laagjes op waardoor je hem veel langer en beter ruikt.

De douchegels kosten €3,29 voor 250ml, de prijzen van de eau de toilettes en de bodysprays zijn €9,95 en €3,95.

De Shower Gels komen in een handige knijpflacon met het herkenbare playboy logo erop. Niet echt heel chic, maar door de verpakking is het juist wel weer wat speels. Elke fles heeft dezelfde vorm, maar wel een andere kleur, en de London en New York versie hebben ook een ander design.

Het zijn allemaal van die typische mannengeurtjes. Het is onmogelijk voor me om ze allemaal te omschrijven omdat ze toch wel wat op elkaar lijken, maar de lekkerste vind ik Swining London en No Sleep New York. Ze zijn allemaal wel lekker fris en niet héél smaakgebonden of apart, dat scheelt. Op die manier kan je ze makkelijk als cadeautje doen!

De douchegels zijn qua samenstelling niet heel bijzonder, er zit SLS in dus een beetje uitdrogend is het wel. Ze schuimen erg goed, zijn zuinig en ruiken lekker. En heel goedkoop.

Leuk als cadeautje, zeker als je een setje maakt met de geur en de bodyspray! De Playboy producten liggen nu in de winkel en zijn bij elke drogist te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.