Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • david beckham homme
  • getest
  • geur
  • herengeur
Een MissLipgloss artikel

Voor de man: David Beckham Homme

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets schreef voor jullie vriendjes, broer(tje)s, vaders… Oftewel de mannen in jullie leven die jullie om beauty advies vragen! En waaraan je natuurlijk af en toe een cadeautje geeft. In september komt een nieuwe geur van David Beckham uit, Homme. En die vond ik lekker genoeg om er een stukje aan te wijden. De geur staat voor het karakter van David Beckham, als vader, voetballer, leider, sportambassadeur en echtgenoot. Een ambitieuze vastberadenheid die in de geur tot uiting komt.

 

 

Ten eerste de fles: die is strak, simpel en hoekig. Geen poespas, maar wel het logo van de geur erop. Mooi, niks aan op te merken. David: “Ik wilde een modern mannelijk parfum creëren waarin mijn persoonlijke stijl terugkomt. Parfum is vernieuwend maar toch ook klassiek.”

En hoe is de geur? David Beckham Homme opent met citrus, gember en hete peper. Het hart bestaat uit kasjmierhout, leer en rozemarijn, daarna ruik je de basisnoten: mahoniehout, patchoeli en huidmusk. Deze noten maken Homme tot een kruidige, mannelijke geur die in het begin vrij fris is maar daarna wat mysterieuzer en ‘houtiger’ opdroogt. Ik vind hem zelf erg lekker, mannelijk, sexy. Ik zou deze geur wel willen ruiken bij een leuke jongen, hij bevalt me wel! Ik heb hem natuurlijk ook even laten besnuffelen door de mannen in mijn omgeving en ze vonden hem allemaal lekker. Vooral heel erg mannelijk door al die hout- en kruidennoten erin. Ik ben het met ze eens, het is een lekkere geur zonder al te veel poespas. Want het is wel een typische mannengeur met noten van musk, maar daar houd ik van, ik ben gék op musk. Maar ik vind het een té typische mannengeur om hem zelf te dragen.

De prijzen van Homme zijn erg fijn: je hebt al een flesje van 30ml voor €21, 50ml kost €31 en 75ml €41. Er is ook een 50ml aftershave lotion (€21) en een 200ml showergel (€12). Leuk als cadeautje, want ik vind de Homme producten erg betaalbaar. Maar wél heel lekker, en daar gaat het om!

David Beckham Homme is vanaf september te koop bij de drogist.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.