Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Volg jij Miss Lipgloss al op…

Ik vind het natuurlijk al mega tof dat je MissLipgloss.nl bezoekt. Maar als je MissLipgloss.nl leuk vindt, dan vind je het misschien ook leuk om me te volgen op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest. Not so sure? Lees dan even verder, ik licht het toe en leg uit hoe alles in z’n werk gaat.

 

Twitter

Twitter doe ik ’t langst van alle soorten social media en ik ben daar ook het meest actief.

Wat vind je daar: Dagelijkse persoonlijke updates over mijn leven, maar ook beautydingen. Ik ben hier wel heel persoonlijk, je vindt op Twitter eigenlijk mijn dagelijkse bezigheden. Als je dat leuk vindt, volgen!

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om mij te volgen op Twitter.

Instagram

Mijn verlengstuk van Twitter. Ik ben vrij actief met Instagram, ik maak veel foto’s met mijn iPhone en post die vervolgens op Instagram. Ik vind dit een van de leukste social media kanalen die er zijn, ik ben gek op het maken van foto’s, maar vind het ook leuk om foto’s van anderen te bekijken. Het is vooral leuk dat het echt een community op zich is. Ik kan me ook uren vermaken met het kijken van foto’s van anderen en die volop liken, natuurlijk!

Wat vind je daar: Foto’s die ik maak. Van van alles. Beautyproducten, eten (heel veel eten) mijzelf en mijn privé leven, thuis of op reis. Ik deel alles wat ik op Twitter deel ook op Instagram, ik zie het echt als een verlengstuk!

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om mij te volgen op Instagram.

Facebook

Ik ben zo dol op Facebook! Ik zie het eigenlijk als een miniblog. Ik ben er dan ook lekker druk mee!

Wat vind je daar: Alles wat te ‘kort’ is voor mijn blog, komt op Facebook. Mooie looks, leuke nieuwe producten, leuke grapjes: ideaal en leuk voor Facebook. Maar ook korte previews van blogposts die er aan komen, nuttige beautytips, weetjes en winacties! Ik vind het leuk om winacties te doen, maar ik wil mijn site er niet vol mee hebben. Speciaal voor de mensen die mijn Facebook pagina liken, heb ik dus regelmatig wat extra’s. Absoluut de moeite waard om te volgen als je mijn blog leuk vindt.

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om de Miss Lipgloss Facebook te liken.

Pinterest

Pinterest is een online plek waar je een soort prikbord kan maken. Heel veel verschillende, en jij kan kiezen waar ’t over gaat!

Wat vind je daar: Ik maak boards over van alles. Vooral beauty dingen, zoals haar, nagels en nail art, maar ook dingen die te maken hebben met kerst, dieren of eten. Je kan door mijn boards bladeren en misschien wat inspiratie op doen!

Hoevaak update ik het? Enkele keren per week.

Klik hier om me te volgen op Pinterest.

Bloglovin

Bloglovin is een handige manier om blogs te volgen. Abonneer je op de blogs die jij leuk vindt, en zo kan je dagelijks snel en makkelijk zien welke blogs updates hebben.

Wat vind je daar: Gewoon wat je hier op MissLipgloss.nl ook vindt, maar dan makkelijker te combineren met de andere blogs die je volgt.

Hoevaak update ik het? Elke dag!

Klik hier om me te volgen op Bloglovin.

YouTube

YouTube ken je natuurlijk wel, dé plek om video’s te bekijken en voor mij de plek om ze te uploaden!

Wat vind je daar: Mijn video’s! Ze kunnen over van alles gaan. Meestal is het beauty, maar soms neem ik je ook mee op reis, of laat ik zien wat ik geshopt heb. Het is het makkelijkst als je je op mijn kanaal abonneert, dan zie je meteen mijn nieuwe uploads en kan je ook zien wanneer ik live online ben.

Hoevaak update ik het? Elke week!

Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal.

 

Je ziet wel dat elk kanaal echt zijn eigen functie heeft, en dat vind ik leuk! Dat maakt het ook leuk om ze te updaten. Op Twitter post ik heel andere dingen dan op Facebook, en Instagram is weer uniek door de foto’s. Pinterest en YouTube zijn ook weer heel anders dan de andere social media kanalen. Dat maakt ’t ook weer leuk voor jou om ze te volgen! Op alle kanalen verschijnt met regelmaat iets nieuws, hoe vaak heb ik erbij gezet. Zo weet je ook wat je kan verwachten als je me op die plekken gaat volgen.

Zo zie je maar, Miss Lipgloss is niet alleen hier op het blog, maar ook een heel groot deel daarbuiten. En veel van de dingen die je daar ziet, zie je weer niet op mijn blog terug. Sommige dingen wel, maar het grootste deel niet. Als je dus helemaal niks wil missen, kies wat je volgen wilt en abonneer, subscribe of volg! Enjoy.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.