Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fohnen
  • glanzend
  • hair today zwolle
  • kapper
Een MissLipgloss artikel

Vlog: naar de kapper

Een tijdje geleden vroeg een van jullie of ik niet eens een kappervlog wilde maken. Ik krijg sowieso wel meer de vraag of ik niet meer wil vloggen, dus ik dacht: waarom niet? Ik nam m’n camera mee toen ik naar de kapper ging en dit filmpje is het resultaat. Vanaf komende week komen er trouwens ook weer Backstage-filmpjes. De afgelopen maand zijn daar geen nieuwe afleveringen meer van gekomen omdat het in de zomer altijd heel stil is op beautygebied, vooral wat presentaties, events en nieuwe producten betreft. Vanaf september gaat dat allemaal weer op volle toeren lopen dus dan komen er ook weer Backstage filmpjes aan! 🙂 Maar voor nu veel plezier met dit filmpje. Hair Today zit trouwens aan de Luttekestraat in Zwolle! Ik kom er nu zo’n drie jaar en ik ga elke keer heel blij weg 🙂 Trouwens, mijn kapster Margriet is finaliste bij de L’Oréal Color Trophy Award. Zou je op haar willen stemmen? Dat kan hier (ze staat als derde bij de Fashion Award). Dit is een verrassing voor haar, ze kan hiermee de publieksprijs winnen! Ik gun het haar heel erg en ze is supergoed, dus het zou tof zijn als je op haar stemt. Als je op ‘Lees verder’ klikt zie je ook wat foto’s van m’n haar.

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.