Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Viva 400: wil je op mij stemmen?

Vorig jaar werd ik tweede in de categorie ‘zakelijk’ dit jaar ben ik met veel andere bloggers genomineerd in de categorie ‘bloggers’. Eerst dacht ik, ik laat het dit jaar voor wat het is, maar nu het stemmen bijna voorbij is, voel ik toch wel de urge om te winnen! Zou je op me willen stemmen?

Dit jaar is er een compleet nieuwe ‘bloggers’ categorie waarin maar liefst 32 bloggers zijn genomineerd! Wow! Dat zijn er veel. In mijn twitter timeline zag ik de afgelopen maanden heel regelmatig voorbij komen ‘ik ben genomineerd!’ en toen dacht ik ‘ik gun het iemand anders, ik ben vorig jaar al tweede geworden’. Nu het einde van de stemronde dichterbij komt, begin ik me te beseffen dat het me toch wel écht te gek lijkt om dit jaar de Viva 400 Award in mijn categorie (bloggers dus)  te winnen. Omdat ik vorig jaar zei ‘Dit jaar tweede, volgend jaar eerste’. En ik kom nu eenmaal graag mijn beloftes na. Haha.

Dus, vraag ik vandaag heel ordinair om stemmen. Dat kan hier. Dankjewel alvast, ik waardeer het enorm!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.