Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • vintage beauty tutorials video videos filmpje
Een MissLipgloss artikel

Vintage beauty tutorials

Wij vrouwen zijn altijd al bezig geweest met ons uiterlijk. Op YouTube kwam ik wat geweldige tutorials tegen van minimaal zestig jaar geleden… Awesome!

Skincare & make-up tutorial uit 1930. Lekker simpel! ‘That to be beautiful and natural, is the birth right of every woman!’ YES it is!

Elizabeth Taylor laat in deze video zien hoe ze haar ogen opmaakt.

Nogal aparte reclame voor een gezichtscleanser… ‘A clean skin is a healthy skin!’ Dat is nog steeds waar.

Uitleg op een face chart hoe je je gezicht kan shapen, met make-up en haar.

Een make-up tutorial uit 1940. Lekker ouderwets, alles met elkaar matchen!

En inderdaad, het allerbelangrijkste, je huid reinigen! Natuurlijk gebruiken we nu geen zeep meer, maar we reinigen nog steeds.


Een haar tutorial, hoe je het kan verzorgen. Kijk, ze wassen het maar een keer per twee weken! Daar kunnen wij wat van leren (elke dag wassen is helemaal niet nodig). ‘Make the most of what nature has given you!’
Helaas heb ik geen oma meer, anders ging ik haar eens vragen wat zij vroeger nu allemaal gebruikte. Dat lijkt me zo leuk om te weten! Als jij nog wel een oma hebt, verblijd haar dan deze week eens met een bezoekje (neem wat lekkers mee!) en vraag haar eens naar haar beauty rituelen van vroeger. Wie weet heeft ze je heel veel te vertellen 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.