Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • mode
  • ootd
Een MissLipgloss artikel

VILA marta tunic: outfitjes

I got myself a nice dress! Ik zag hem hangen in de ELLE store in Zwolle en ik moest hem gewoon hebben. Hij is van Vila, en lekker basic, maar wel met toffe schoudervullingen en pofmouwtjes. Vila is een van mijn favoriete goedkopere merken. Altijd mooie kleding, leuke modelletjes. Kwalitatief wel iets minder, stof wordt gauw minder mooi enzo, maar duur is het ook niet. Dit jurkje was €29,95

Ik heb even een foto van een webshop geplukt, waarop een lekker dun wijffie het jurkje showt. Het is officieel een ’tunic’ en toen ik hem paste in de winkel droeg ik hem meer als top op een spijkerbroek. En bij mezelf vind ik hem op die manier ook het leukste. Zo, dus:

De broek is van Miss Sixty en de sneakers van Adidas. Me likey! Deze outfit vind ik echt leuk, voor gewoon overdag.

Als jurkje – excuus voor de slechte kwaliteit foto, ik nam hem ’s avonds – maar zo zou ik hem niet gauw aantrekken. Het lijkt of hij als jurkje gedragen sommige delen van mijn lichaam gigantisch maakt, ofzo! w00t w00t! Ik draag hem hier by the way met H&M enkellaarsjes.

Meer casual met Uggs en sjaal. Ik vind het niet zo mooi dat alles nu in het grijs is, I need a black scarf! Maar gewoon even om te laten zien dat ‘ie ook casual als jurkje gedragen kan worden. Me likes! Alleen niet zo warm helaas door de korte mouwtjes.

GHELLEEUU!!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.