Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • calvin klein
  • cherry in the air
  • ck
Een MissLipgloss artikel

Vier zoete zomergeuren: Escada, Marc Jacobs, CKone & Essence

headZomer is het nog niet, en zo voelt het ook nog niet, maar ik zit met mijn hoofd echt helemaal in de zomer! Pastelkleuren op mijn lippen, pastelkleuren in mijn outfits en zoete zomergeuren op mijn huid. Echte zomergeuren zijn Escada Cherry in the Air, Marc Jacobs Daisy Sunshine, CKone Summer en Essence Like a Jump in the Pool. Snuffel je mee? 

P1110468

Marc Jacobs Daisy Sunshine

P1110451

Een bruine huid. Warmte. Blijdschap. Drankjes. Strand. Stralend, kleurrijk, fruitig. ZOMER. Dat straalt Daisy Sunshine van Marc Jacobs uit. Volgens MJ zelf de ultieme zomergeur.

P1110453

De fles is absoluut to die for. Zo mooi en zo zomers met die kleurrijke bloemen! De geur is ZOET! Echt ontzettend zoet, fruitig en bloemig. De geur opent met rode bes, guave en mandarijn, een beetje pittig door de citrus. Het hart is bloemig en ruikt naar lelietjes-van-dalen, viooltjes en lychee. Hmm! Het hart bestaat uit abrikozenschil, hout en muskus, dus een beetje warm, maar alsnog fruitig.

 

P1110454

MJ Daisy Sunshine draag ik zelf. Als ik zin heb in iets vrolijks, zomers en zoets, spray ik deze op. Wat een lekkere volle, zoete, zomerse geur. Erg lekker. Hij is alles behalve fris en dat vind ik prettig, ik ben niet zo gek op frisse geurtjes. 

Marc Jacobs Daisy Sunshine is te koop vanaf €55,35 (60ml).

Essence Like a Jump In The Pool

P1110456

Een budget geur in dit rijtje: Like a Jump in the Pool van Essence! Ik vertelde je vorig jaar over de geuren van Essence, en nu is er een nieuwe aan het rijtje toegevoegd. Volgens Essence bruist deze geur van de energie en doet ‘ie denken aan een sprong in een diepblauw zwembad.

P1110457

Like a Jump in the Pool is hyperfris, eigenlijk net als een sprong in een lekker koel zwembad. De geur opent met rode peper, appel en citroenbloesem, lekker pittig en fris. Het hart bestaat uit pioenroos, groene theebladeren en lelietjes-van-dalen. Het hart, die je het langst ruikt, bestaat uit cederhout, musk en vanille, als de geur van een fijne zomerse warmte.

Het is niet mijn geur, te fris, maar als je gek bent op heel frisse licht zoetige luchtjes, dan is deze wel wat voor jou! Essence Like a Jump in the Pool is verkrijgbaar vanaf €3,29 (10ml).

 

CKone Summer P1110458

Door Calvin Klein One Summer wil ik meteen in het zwembad springen. Ehhh… welk zwembad? En niet in Nederland in elk geval, maar goed. Ik stel me een zwembad ergens in een warm land voor, met palmbomen eromheen, cocktailtje erbij…  P1110459

De fles ziet er geweldig uit. Eigenlijk heel basic qua vorm, maar kijk… Er zitten waterdruppeltjes op! En het ziet er zo echt uit! I love it! De kleur van de fles is precies als die van een lekker koel zwembad bij vijfendertig graden. 
P1110460

CKone Summer is fris. FRIS! Een frissere geur heb ik nog nooit geroken. En hij is unisex, dus zowel jij als je vriendje (broertje, vader) kan hem gebruiken. Er zitten noten in van onder andere waterlelie, mos, komkommer (heel duidelijk te ruiken!), geplette bladeren en musk.

Frisse geuren is niet echt iets voor mij, maar deze is wel echt erg lekker. Niet een geur die ik dagelijks zou pakken, maar het is echt zo’n geurtje voor een warme lentedag. Te koop vanaf €43.

 

Escada Cherry in the Air P1110462

Onmiskenbaar zomers is Escade Cherry in the Air. Cherry in the Air is een typische zomerse geur, geïnspireerd op fietsen in de zomer door een veld met bomen vol kersenbloesem.  In de zomer is fietsen altijd zo heerlijk: de zon op je huid, de wind door je haren, en in het geval van Cherry in the Air: de geur van kersenbloesem om je heen. P1110463

De fles is heel meisjesachtig, zoals veel geuren van Escada. De geur opent heel fruitig met de geur van rijpe zwarte kersen, frambozen en mandarijn. Fris, fruitig en prikkelend. Het hart bestaat uit gardenia, kokosorchidee en vanille. Ook zit er de zoete geur van marshmallow in verwerkt, die de geur heel speels en zoet maakt. Marshmallow ruik je echt heel duidelijk! De basis, die het langst blijft hangen, ruikt naar warm sandelhout, eiken en muskusnoten met een beetje suède.

Escada Cherry in the Air is ontzettend zoet en bloemig, en een beetje warm in de basis. Maar vooral zoet. De geur is fris, maar niet mega fris. Het is vooral zoet. Een aanrader als je houdt van zoet en kersen!

P1110464

Leuk detail, er zit een ‘ring’ om de hals van de fles. Schattig! Escada Cherry in the Air is verkrijgbaar vanaf €37,22 voor 30ml en de geur is limited edition.
      P1110469

Weet jij al welke geur jouw zomergeur wordt? Mijn favoriet is absoluut Marc Jacobs Daisy Sunshine. Die tovert een glimlach op mijn gezicht en ik waan me dan helemaal in de zon… Heerlijk!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.