Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • filmpje
  • hannah
  • video
  • xperience
Een MissLipgloss artikel

Video: Hannah Experience

Afgelopen donderdag ging ik naar Voorthuizen voor een Hannah Experience! Ik wist echt niet wat ik moest verwachten, zeker omdat me werd verteld dat het echt anders is dan ‘gewone’ behandelingen bij een schoonheidssalon.

Je kan alles in de video zien, dus kijk hem vooral, maar ik wilde er ook nog even wat informatie bij vertellen. Een behandeling bij Hannah bestaat uit Reinigen, Peelen, Stimuleren en Herstellen. Deze vier fases zie je ook heel duidelijk in de behandeling terug. Het leuke vond ik dat mijn huid ook meteen gemeten werd. Bij veel andere behandeling krijg je wel te horen wat je huidtype is, maar hier werd echt met apparaatjes gemeten wat mijn vochtgehalte, vetgehalte en zuurgraad was. Daar kan je wat mee! Ik weet nu dat ik een droge huid heb, waarvan de zuurgraad nét iets te hoog is (maar niet problematisch hoog). Zelf dacht ik ook altijd dat ik een vochtarme huid had, maar dat is dus helemaal niet zo.

Ik vond de Experience ook écht een ervaring. Het is niet een beetje aaien, er wordt best stevig te werk gegaan! Niet op een manier dat het pijn doet, maar op een manier dat je voelt dat je huid er wat aan heeft. Achteraf voelde mijn gezicht zacht, soepel en zuiver aan, ik voelde geen tinteling of gevoeligheid meer. Sinds de behandeling ziet mijn huid er echt heel goed uit, glad, stralend, zacht. Dit zou ik best elke zes weken willen doen, vooral die bindweefselbehandeling vond ik interessant, dat voelde heel goed.

In de video heb ik alles laten zien wat er gebeurde in een behandeling, maar natuurlijk wel stukjes er uit geknipt, anders zou het 1,5 uur duren. Het was nog best een opgave om het in te korten tot 12 minuten, haha! Een Hannah Experience kost ongeveer €75, voor anderhalf uur, en een hoop tips en weetjes tijdens de behandeling. Het enige wat ik zelf niet zo heel relaxed vond was de muziek tijdens de massage. Dit heb ik uit de video geknipt, maar het was een soort mix tussen Sky Radio en Slam FM, en dat vond ik echt niet ontspannend. Ik had liever gewoon wat instrumentale muziek of iets dergelijks. Verder heb ik genoten, ook van de omgeving daar (als je er naar toe rijdt kom je al helemaal tot rust, de Veluwe is zo mooi!), en van de mensen. Het was een prettige ervaring, met veel persoonlijke aandacht. Tijdens de intake ging het ook niet alleen over mijn huid, maar ook even over hoe het persoonlijk met mij ging en dat vond ik wel prettig!

Ik heb de producten die in de behandeling op mij gebruikt zijn meegekregen, en ik zal die ook later terug laten komen in een uitgebreide review.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een behandeling filmde, normaal schrijf ik een verslag, maar zo komt het toch beter over.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.