Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • geur
  • parfum
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Victoria’s Secret Pink With a Splash


Toen ik in januari van dit jaar in New York was, ging ik uiteraard ook bij Bath & Body Works kijken, een winkel vol dingen voor in bad en voor je lichaam. Ik wist dat Victoria’s Secret superlekkere en goedkope body splashes heeft, en toen ik er bij Bath & Body Works tegenaan liep wilde ik alle soorten meenemen. Alleen had ik toen een probleem: m’n koffer zou te zwaar zijn. Er zit 250 milliliter in een Body Splash, en ik wilde het risico niet lopen. Dus liet ik ze staan. Nu was ik laatst bij Serena en zij heeft een PINK With A Splash Body Mist  in Fresh & Clean en die vind ik zo ongelooflijk lekker. Toen ik hem opspoot en zei dat ik hem in New York wilde kopen, maar niet deed en daar nu spijt van had, zei ze: “Ah joh, die mag je wel hebben, ik ga toch naar Amerika over een paar weken en dan koop ik wel een nieuwe.” Na vijf keer “Echt?!” en “weet je het zeker?!” gevraagd te hebben stopte ik hem – voordat ik nog een paar keer spoot – in m’n tas. Ik was zoooo ghappyyyy!

Het is dus een body mist. Het enige verschil met een body mist en een eau de toilette is dat de concentratie parfum veel kleiner is, het is dus meer verdund. Dat betekent dat de geur minder lang blijft hangen, en je het dus over je hele lichaam kan spuiten. Wanneer je jezelf vooraf even insmeerd met bodylotion, en dan pas de body mist opspuit, zal je merken dat ‘ie veel langer blijft hangen. Omdat het een erg lichte fles is (hij is van plastic) neem ik hem vaak mee in m’n tas om hem overdag nog een keer op te spritzen.

De geur, hoe ga ik die omschrijven… Op MakeUpAlley zeggen veel meiden dat het een dupe is van Dolce & Gabbana Light Blue. Ik heb die zelf niet, dus vergelijken kan niet. De geur is echt ‘Fresh & Clean,’ lekker fris en echt een geurtje dat heerlijk is om meteen na het douchen op te spuiten. De online shop van Victoria’s Secret omschrijft de geur als ‘Scented with a sparkling mix of crisp apple and soft lily. Lightly moisturizes with aloe and chamomile. Domestic.’ Hij is in ieder geval lekker fris, bloemig en fruitig. Hier kan je op MakeUpAlley alle reviews lezen, die vooral erg lovend zijn( 53 reviews met een rating van 4.4 uit 5! En 90% zou het product opnieuw kopen). Het enige nadeel is dat de geur niet superlang blijft hangen, maar dat is logisch bij een body mist. Het is nou eenmaal geen eau de toilette.

De verpakking vind ik ook leuk, vierkant plastic, al vind ik hem niet zo bij de geur passen. Ik vind de geur best chic en sexy en de verpakking straalt dat niet echt uit. Wel vind ik het praktisch want de fles is superlicht. De Body Mist kost $15 en je hebt er twee voor $22. Super goedkoop, nog geen tientje (in euro’s) voor 250 milliliter goddelijke body mist. Echt een aanrader als je een keer in Amerika bij de Victoria’s Secret of Bath & Body Works bent. Je kan hem ook online bestellen bij VS.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.