Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Verjaardags BBQ look

Een paar weken geleden vierde ik mijn verjaardag – nogal laat, want ik was in mei jarig. Ik trok een groen jurkje aan en voor één keertje stemde ik mijn make-up af met mijn kleren. Ik doe dat normaal nooit, maar had er nu wel eens zin in!

Dit is de look! Hij was in het echt wel een stuk donkerder. Ik heb de ’traditionele’ manier van smokey eyes maken hiervoor gebruikt. Dus heel donker beginnen bij je wimperrand, en dan naar boven toe steeds lichter laten overlopen.

Ik heb onder andere deze producten gebruikt. Helemaal onderaan deze blogpost staat een lijst met alle producten.

De complete look! Verder heb ik hem heel rustig gehouden met een licht glansje op mijn lippen en wat L’Oréal Glam Bronze op mijn wangen.

Ik match nooit mijn make-up met mijn kleding – ik vind het juist leuk om te contrasteren – maar deze keer had ik er gewoon zin in! Eigenlijk is het heel erg leuk.

Wat ik heb gebruikt (klik op de linkjes om naar de reviews te gaan):

Gezicht

Ogen

Lippen


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.