Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • veluwse bron
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Veluwse Bron winactie

Een poosje geleden vertelde ik jullie over het MissLipgloss arrangement dat je kan boeken bij de Veluwse Bron. Nu mag ik van de Veluwse Bron geweldige prijzen weggeven! Ik verloot namelijk 20 x 2 entreevouchers voor de Veluwse Bron! Je kan dan op een dag naar keuze heerlijk gebruik maken van alle faciliteiten die de Veluwse Bron te bieden heeft. Echt een verwendagje voor jezelf.

Wat je moet doen… Beantwoord deze vraag:

Uit welk land komt de hammam?
(Je kan het antwoord vinden op de site van de Veluwse Bron!)

Stuur een mail naar win@misslipgloss.nl met in de onderwerpregel het antwoord, en in de mail je naam en adresgegevens. Je kan meedoen tot en met volgende week woensdag, 24 maart. Winnaressen krijgen een mail van mij en krijgen de twee vouchers thuisgestuurd.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.