Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Veilig online shoppen met je MasterCard

ADVERTORIAL wat?

Sinds januari van dit jaar heb ik een creditcard. Ik wilde het nooit, en mocht het vroeger ook nooit van mijn ouders. ‘Veel te onveilig,’ en ‘dat heb je niet nodig.’ Toen ik naar New York ging vond ik het wel erg handig en dus regelde ik via mijn bank een MasterCard. En tja, na mijn tripje bleef ik hem gebruiken. Het is zó handig, vooral voor het online shoppen – en dat doe ik nogal eens. Er zijn nog steeds veel webshops die geen PayPal accepteren en dan is een creditcard echt wel heel handig. En als je gewoon elke maand je rekening betaalt dan hoef je ook niet bang te zijn voor rente of hoogoplopende rekeningen. Vind je het nog steeds eng? Niet nodig, want MasterCard heeft sinds een tijdje de SecureCode. Dit is een code die je zelf kan instellen als een soort wachtwoord. Bij elke aankoop die je doet bij een online shop moet je deze invoeren. Zo kan iemand anders geen gebruik maken van jouw creditcard, en dat is natuurlijk wel zo veilig… Zo, tijd om je sinterklaascadeaus online te shoppen, toch :D? Wil je ook een creditcard met zo’n SecureCode? Je kan er nu hier een aanvragen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.