Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 februari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Valentijn Helpdesk to the rescue!

Advertorial – Is je lover niet zo attent als je zou willen? Dit jaar wel, door de Valentijn Helpdesk! Wil je voor Valentijnsdag van je Valentijn een mooie bos bloemen? Dan kan je op Mooiwatbloemendoen.nl of via 0800-6688666 hulp inschakelen. Vertel de helpdeskmedewerker hoe je vriend heet en wat voor bloemen je wilt. Zij maken een filmpje voor je vriendje, en herinneren hem op andere manieren. Wel doen alsof je verrast bent, hè!

Edit: Voor de grap heb ik mijn eigen vriend opgegeven, omdat ik wel nieuwsgierig was naar wat er precies zou gebeuren… En net kreeg hij dus een echt speciaal voor hem gemaakte video! We gingen echt helemaal kapot, zó grappig! Alleen daarom is het al leuk, je vriend gaat er heel veel lol om hebben als je z’n gegevens even achterlaat. Ik had trouwens gekozen voor Maxi gekozen, de eerste in het kiesmenu. Love her! Have fun! X

Check het filmpje trouwens… Haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.