Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • oogschaduwbasis
  • Review
  • Test
  • Urban Decay
Een MissLipgloss artikel

Urban Decay Primer Potion

Na ongeveer een jaar mijn Too Faced Shadow Insurance gebruikt te hebben vond ik het  tijd om de Urban Decay Primer Potion te testen. Veel beautylovers zweren bij deze oogschaduwbasis, dus moest ik hem natuurlijk ook proberen. Ik kocht hem in Sephora in New York voor $17.


Laten we eerst beginnen met de verpakking. Die is kort gezegd crap. Het is vrij lastig om er een goede hoeveelheid uit te krijgen, ik moet elke keer twee keer in het flesje om er genoeg uit te krijgen. Daarnaast wordt de schroefdraad van het dopje heel erg vies, wat ik echt vervelend vind. Elke keer als ik het dopje eraf haal en weer erop doe, hoor je zo’n vies geluid van de oogschaduwbasis in de dop. Ook hoor ik vaak dat je al geen product meer uit het flesje kan krijgen als je het nog maar half hebt opgemaakt, dus dan moet je het overpotten. Tja, dat is natuurlijk wel super onpraktisch. Dikke minpunten dus voor die rot verpakking! Een tubetje zoals de Too Faced Shadow Insurance is veel beter en werkt ook veel hygiënischer dan zo’n sponsje dat je steeds op je huid doet en waardoor er dus bacterien in de verpakking komen.


De vieze schroefdraad… Vies, toch? Dit gaat vanzelf, ik heb niks raars gedaan.

Maar doet deze oogschaduw wat hij moet doen, doet ‘ie z’n werk? Want daar gaat het uiteindelijk om. En ja, dat doet ‘ie. Heel erg goed ook, m’n oogschaduw blijft de hele dag supergoed zitten, gaat niet in de lijntjes zitten en de kleuren blijven heel erg mooi. Het werkt wat de UDPP moet doen, doet hij ook echt heel goed. Maar heel anders dan mijn Too Faced Shadow Insurance is hij niet, eigenlijk. De werking is hetzelfde, de kwaliteit is hetzelfde, alleen de verpakking van TFSI is vele malen beter. Praktischer en hygienischer! De inhoud is ook gelijk (11 gram).

Dus zal ik de UDPP nog een keer kopen? Nee. Wanneer deze op is, haal ik weer gewoon Too Faced Shadow Insurance, door de verpakking.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.