Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Update vanuit Javea!

Hola!

Ik had al gezegd dat ik tijdens mijn verblijf bij Caroline en Sjoerd in Javea een computer tot mijn beschikking zou hebben en dat ik misschien wel even zou updaten… Here I am! Stiekem heb ik elke dag eventjes m’n mail en de site gecheckt, dat krijg ik er echt niet uit, haha. Ik heb het hier enorm naar m’n zin en vind het superjammer dat ik overmorgen al naar huis ga. Het is hier enorm mooi, met hoge bergen, kleine schattige dorpjes, blauwe zee, gezellige boulevard en natuurlijk het mooie huis van Lien en Sjoerd. Het weer is geweldig, tussen de 30 en 35 graden. Vrijdag kwam ik aan in Alicante (en alleen vliegen is net alleen met de trein gaan, niks bijzonders aan) en haalde ik de huurauto op. Ik was daar een beetje zenuwachtig voor, rijden in het buitenland, maar het is echt supereasy. Elke dag rijd ik samen met Caroline wel ergens heen, ’s ochtends naar de boulevard om te eten, naar de supermarkt voor boodschappen, naar het grote winkelcentrum in de buurt… Vandaag rijden we naar Alicante om te winkelen. Gisteren hebben we niks bijzonders gedaan, lekker in het zwembad gelegen. Ik kan helaas geen foto’s laten zien want ik heb het kabeltje van mijn camera niet bij me, maar wanneer ik thuis kom show ik die natuurlijk. Ik heb al lekker geshopt! Ik kwam toevallig Estee Lauder Bronze Goddess zelfbruiners tegen met 20% korting, die in Nederland nergens meer te krijgen zijn. Ook heb ik enorm goedkope make-up gekocht die superfijn is (vertel ik later natuurlijk meer over) en wat kleren.

Maar het is vooral gezellig hier thuis, ik kan uren met Lien en Sjoerd praten en dat is heel gezellig maar ook fijn! En Max (de hond) vind me ook heel lief, haha.

Tot vrijdag!

xxx Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.