Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Review
 • Test
 • tets
 • thermen bussloo
Een MissLipgloss artikel

Universal Contour Wrap

Je zal wel denken: ‘Wat doen mummy’s ineens op MissLipgloss.nl’, maar dit artikel heeft niks met mummy’s te maken. Ik bega namelijk vandaag de Universal Contour Wrap behandeling bij Thermen Bussloo, en dat ga ik jullie even haarfijn uitleggen. De Universal Contour Wrap behandeling is een natuurlijk, veilige en effectieve manier om centimers af te vallen. Blijvend. Bij de UCW wordt je strak ingewikkeld met doeken gedrenkt in zeeklei. Dit ontgift je lichaam, zuivert je huid en geeft je een heerlijk schoon gevoel na afloop, maar het zorgt er ook voor dat je per behandeling tussen de 15 en 36 centimeter verliest, gemeten over je hele lichaam.

De behandeling bestaat al 25 jaar en wordt overal op de wereld toegepast.

De UCW behandeling is echt iets voor jou als je…

 • plaatselijk slanker wilt worden op die plekken waar uw lichaam centimeters hardnekkig vasthoudt.
 • snel uw overtollige vakantiecentimeters kwijt wilt raken.
 • wilt starten aan een afslankkuur en uw lichaam alvast een stimulerend zetje wilt geven.
 • als u striae, cellulitis of littekens minder zichtbaar wilt maken.
 • als u het lichaam wilt ontgiften waardoor het lichaam beter gaat functioneren.
 • uw huid na uw zwangerschap(pen) of groot gewichtsverlies op bepaalde plekken graag weer flink wat steviger wilt krijgen.
 • een feest voor de boeg hebt en snel nog wat centimeters kwijt wilt raken om oogverblindend in uw feestjurk te verschijnen.

Maar hoe werkt dat nou? Je wordt dus als een mummy strak in doeken gewikkeld die gedrenkt zijn in een oplossing van natuurlijke mineralen en dode zeeklei. Je hele lichaam wordt bedekt, behalve je nek, hoofd, handen en voeten. De warme zeeklei verwijdert toxische stoffen van de vloeistof rond vetcellen, en doordat je zo strak ingewikkeld zit, worden de zachte vetweefsel stevig tegen elkaar aangedrukt. Wanneer je er als een mummy uitziet, krijg je een plastic pak aan, zodat je lekker warm wordt tijdens het wachten. Na een uur relaxen in het pak ben je minimaal vijftien centimeter afgevallen en maximaal 36. Van medewerkers van Thermen Bussloo werd ik al voorbereid op dat het een gek gevoel kan geven over je hele lichaam… Ik ben dus wel heel erg benieuwd.

In dit Engelse filmpje kan je precies zien hoe de behandeling in zijn werk gaat:

Het fijne is dat je bij de Universal Contour Wrap behandeling garantie krijgt. Als je bij de eerste behandeling minder dan 15 centimeter lichaamsomtrek verliest, hoef je de behandeling niet te betalen. Wanneer na een maand de vijftien centimeters er weer aan zitten (dat moet je dus zelf gaan opmeten), krijg je de behandeling gratis opnieuw. Dus je weet zeker dat je hiermee centimeters gaat verliezen.

Een losse UCW behandeling kost €95. Als je drie behandelingen doet verdeeld over acht weken, is het resultaat het best. Als je in één keer de drie behandelingen reserveert bij Thermen Bussloo, krijg je €15 korting.

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik zelf bij Thermen Bussloo de behandeling aan het ondergaan. Ik ben benieuwd, het klinkt natuurlijk wel een beetje te mooi om waar te zijn, en daarom ga ik het testen. Werkt het echt? Hoe voelt het om in dat strakke mummypak- en daarna robotpak te zitten? Zitten mijn kleren daarna losser? Ik ga het jullie allemaal vertellen na de behandeling! Ik ga het drie keer doen voor optimaal resultaat, en ik zal jullie elke keer updaten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.