Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • getest
  • glimmer lipgloss
  • lipgloss
  • mooi parfumerie
Een MissLipgloss artikel

UNE Glimmer Lipgloss


UNE is een merk dat je nog niet voorbij hebt zien komen op MissLipgloss.nl, en daar komt vandaag verandering in! UNE heeft namelijk nu vier nieuwe Glimmer Lipglossjes waar ik heel erg enthousiast over ben. Het merk maakt natuurlijke en biologische make-up, iets wat mij wel heel erg aanspreekt. Ik heb de Glimmer Lipgloss voor jullie getest!

De lipgloss komt in een strakke, vierkante verpakking, die erg bij het merk past. Strak, simpel, zonder poespas. Ik vind het mooi! Op de dop staat de kleur.

Er zijn vier kleuren. 1, 2, 8 en 10. Helaas zijn er geen mooie namen aan de kleuren gegeven, dat vind ik wel een beetje jammer.

Er zit geen sponsapplicator bij de lipgloss, maar een kwastje! Ik vind dat fijner, het werkt preciezer.

 

En dit zijn de kleuren. 01, 02, 08 en 10.

Van boven naar onder 01, 02, 08 en 10.

Van boven naar onder: 1, 2, 8, 10. Mijn favoriet is 10.

Dit is helemaal my cup of tea wat lipgloss betreft. Mooie naturel kleuren die je echt kan zien op je lippen en die een goede glans geven. Er zit ook een subtiele gouden shimmer in, daar houd ik van. En dan een verrassing: deze lipgloss plakt niet. Totaal niet. Ik ben gewend aan plakkerige lipgloss, mijn favoriet (MAC Dazzleglass) plakt onwijs maar blijft daardoor heel lang zitten. De UNE Glimmer Lipglos voel je niet, het is net als een lippenbalsem, maar dan met een enorme glans en mooie kleur. En het blijft best lang zitten! Minder lang dan een plakkerige gloss, maar dat vind ik ook niet zo raar.

Verder maakt de gloss mijn lippen zacht en gevoed door de verzorgende ingredienten. De UNE Glimmer Lipglosses kosten rond de €10, wat ik een prima prijs vind voor zulke mooie, fijne glossjes. Ze zijn te koop bij Mooi Parfumerie en sommige filialen van de DIO drogist.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.