Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • getest
  • misslipgloss arrangement
  • veluwse bron
Een MissLipgloss artikel

Uitgetest: Miss Lipgloss arrangement

Ik vertelde jullie al over het Miss Lipgloss arrangement bij de Veluwse Bron, en nu heb ik het zelf eindelijk ook gedaan! Het heeft even geduurd, maar laatst was het dan eindelijk zover. Ik stapte in de auto naar Emst, en ik was hartstikke happy want de zon scheen, en dat was natuurlijk wel superlekker. Lekker buiten zitten met uitzicht over het meer, met een koud sapje in de hand…

Ik werd aan de balie ontvangen en ik mocht nadat ik me had omgekleed – het was bikinidag! – meteen doorlopen naar het caldarium, waar ik zou worden opgehaald voor de chocolade rasul behandeling. Het caldarium is een lekkere warme ruimte, het is er tussen de dertig en vijfendertig graden, dus heerlijk om even te relaxen. Na tien minuutjes daar gezeten te hebben, samen met nog zo’n vijftien andere mensen, werden we opgehaald en gingen we naar de rasulruimte. We kregen allemaal een bakje chocolademousse, wat er echt uitzag om op te eten. Het meisje dat ons uitlegde wat we moesten doen, vertelde dat het niet verstandig is het om het te eten: het smaakt namelijk niet lekker. De ‘mousse’ is een mengsel van cacao en water. Wanneer er suiker bij zou zitten, is het wel eetbaar.
Tijd om me in te smeren! Het leukste deel. Van top tot teen smeerde ik me in met de mousse, die wat koud aanvoelde. Na zo’n vijf minuten was iedereen helemaal bruin, dat zag er supergrappig uit. Na het insmeren konden we plaatsnemen op de verwarmde banken en kwam er stoom in de rasulruimte. Heel lekker warm werd het en na een kwartiertje gingen de douches aan. Tijd om de chocolade er af te wassen! Dat was nog wel even een klusje, maar leuk was het wel. Mijn huid voelde heerlijk zacht en soepel aan na de chocolade rasulbehandeling, en het rook ook zo ongelooflijk lekker naar chocolade de hele tijd! Ik wilde het zo graag op eten.

Nadat we een kopje appelthee dronken, konden we onze eigen gang gaan. Ik heb lekker de hele dag gerelaxed, vooral buiten, omdat het zo lekker weer was. ’s Middags heb ik genoten van de High Tea, die echt geweldig was! Heerlijk dat dat in het Miss Lipgloss arrangement zit. De High Tea is in buffetvorm, dus je kan pakken wat je wil. Luxe sandwiches met zalm of komkommer met zuivelspread, scones met slagroom, fruit (ananas en watermeloen, mijn favorieten!), gebakjes, bonbons, verschillende sauzen voor bij de scones en natuurlijk thee. Ik heb er echt van genoten, wat was dat lekker! En gelukkig was er de mogelijkheid om gezonde keuzes te maken met het fruit en de sandwiches. Maar natuurlijk heb ik ook scones en bonbons gegeten, die waren echt heerlijk! Zonde als je die niet op z’n minst geproefd hebt.

De rest van de dag heb ik dus lekker gebruik gemaakt van alle faciliteiten bij de Veluwse Bron, waar ik jullie al een keer eerder over vertelde. Echt een heerlijk uitrust-dagje was het, ik heb lekker m’n gedachten verzet en mezelf lekker laten verwennen. Ik heb ’s avonds ook nog superlekker gegeten buiten op het terras. Wat een verwendag! 🙂
Jullie kunnen nog steeds het arrangement boeken voor €55. Nu ik het zelf uitgeprobeerd heb kan ik zeggen dat het echt de moeite waard is! De chocoladebehandeling is heerlijk en de High Tea is misschien nog wel lekkerder. Maak er een gezellig dagje van met je moeder of een vriendin en geniet van een dagje relaxen. Je hebt het verdiend!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.