Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Uitgaan face of the night

Deze look droeg ik tijdens een avondje uit. Ik ging met vriendinnen sushi eten en daarna lekker stappen in Zwolle. Het was superleuk, we waren pas om zes uur ’s ochtends thuis! Echt een succes, dus. Mijn ogen had ik vrij donker opgemaakt met oogschaduw uit het 88 warm palette. Jep, dat palette gebruik ik echt superveel, ik denk het meest van alle palettes die ik heb. Er zitten zelfs al oogschaduws tussen waarbij ik de ijzeren pan heb geraakt! Ik zal binnenkort wel eens een artikel maken met welke kleuren ik het liefst gebruik het dat palette, want hij is gewoon geweldig.

Ik gebruikte een lichte kleur op mijn ooglid, en een donkerbruine en zwarte kleur in mijn buitenste ooghoek en arcadeboog. Voor de verandering gebruikte ik een oogpotloodje (2B) in plaats van een vloeibare liner, dat maakt het geheel iets zachter. Ik vond het wel mooi, ik denk dat ik weer vaker naar een gewoon potlood pak in plaats van zo’n vloeibare. Op mijn wimpers heb ik Chanel Inimitable mascara. Onder mijn wenkbrauwen heb ik nog een hele lichte highlighter kleur gebruikt, ook uit het 88 warm palette.

De complete look! Op mijn wangen draag ik  Babor Soft Duo Blush in Rose en Dior highlighter in 004 Pop Diamond. Op mijn lippen Dior lipgloss in 001 Lime Glacée. Voor mijn gezicht heb ik twee foundations gemengd, Bourjois Healthy Mix en Rimmel Mineral Powder, op die manier krijg ik de perfecte kleur (zoals je ziet matcht ‘ie perfect met m’n hals). Ik heb mijn wenkbrauwen bijgetekend met Anastasia Brow Powder in Medium Ash.
In mijn haar heb ik Parucci Dream Cream Defrizzer, BioSilk serum, Andrélon Kort maar Krachtig wax en BioSilk haarspray. Ik droeg mijn lok met een beetje volume erin, ik vind het contrast met het korte stuk wel erg leuk.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.