Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fashion
Een MissLipgloss artikel

Uitgaan Face of the Day

Dit is toch wel mijn favoriete look voor wanneer ik een avondje uit ga. Lekker smokey met veel zwart, mooi licht in de binnenste ooghoeken en op het bewegende ooglid en dikke zwarte vloeibare eyeliner. Ik varieer altijd wel, maar als ik uitga komt mijn look toch altijd wel op dit neer. Ik heb gebruik gemaakt van het 88 warm palette en MAC Retrospeck en Shroom oogschaduw. Het lijntje is gemaakt met The Body Shop Liquid Eyeliner en de mascara is L’Oréal Volume Million Lashes.

Op mijn gezicht:

  • Philosophy Supernatural basis
  • Catrice Natural Touch Foundation in 020 gemengd met L’Oréal Studio Secrets High Definition Smoothing Foundation in 023 Gold Ivory
  • Inglot poeder
  • 2B BlUsh Mineral in 02
  • Dior Highlighter in 002 Pop Diamond
  • MAC Bronzer in Solar Riche

Op mijn lippen heb ik Chanel lipgloss in Bikini. Voor Twitter had ik even een fotootje gemaakt van mijn nieuwe River Island jurkje die ik die avond aandeed, wel leuk om ook even te laten zien:

Hieronder droeg ik grijze enkellaarsjes. Ik ben helemaal geen dierenprintfan, maar dit jurkje vond ik wel erg leuk! Hij heeft ook een rugdecolleté:
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.