Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • interieur
  • privé
  • wonen
Een MissLipgloss artikel

Uit huis?!

Hey meiden!

Ik heb getwijfeld om een persoonlijke blog aan te maken, maar ik heb besloten om gewoon hier op MissLipgloss.nl af en toe wat persoonlijke updates te maken. Bij de reacties merk ik ook alijd dat jullie dat leuk vinden, dus ik blijf dat gewoon lekker doen! En nu is er iets wat ik met jullie wil delen, iets waar ik ongelooflijk excited over ben en waar ik de hele dag aan zit te denken. Ik ben namelijk verliefd…

…op een woning! Afgelopen donderdag had ik een bezichtiging bij een appartement (huur) in Zwolle en ik ben echt compleet verliefd geworden. Het is op het mooiste plekje van Zwolle (goed, dat vind ik dan :p ), het gebouw is helemaal gerenoveerd en ziet er supermooi uit, ik heb een eigen balkonnetje met grote openslaande deuren, mijn eigen badkamer, mijn eigen slaapkamer, mijn eigen keuken. En qua prijs valt het ook heel erg mee (ik ga hier niet neerzetten wat het kost, dat vind ik een beetje privé!). Oh, het is zo mooi, precies wat ik altijd al in gedachten had. Het nadeel is alleen dat er meer mensen zijn die er willen wonen. Ik heb me nu dus ingeschreven op die woning en nu is het afwachten of ik hem krijg. Na 15 juni hoor ik het, ik moet dus nog meer dan een maand wachten… Snif! Maar als ik het dan krijg, dan kan ik er wel al in augustus in, wat echt geweldig zou zijn, want in de zomervakantie heb ik lekker veel tijd om te verhuizen en meubels te kopen. Ik vind het zo spannend!!!

Ik heb een kort filmpje gemaakt om thuis te laten zien, en ik bedacht me dat het wel leuk was om ook aan jullie te showen. Het is dus een grote woonkamer met daarin de keuken en een aparte slaapkamer met douche. Kwaliteit is niet zo goed, maar het gaat even om het idee:

Er komt natuurlijk nog een vloer in en er moet van alles afgewerkt worden. Ik kan er eigenlijk zo in, hoef alleen maar meubels te kopen. Klussen is helemaal niet nodig en dat vind ik eigenlijk wel ideaal! Ik ben namelijk helemaal niet handig… Ik heb al nagedacht over hoe ik het wil gaan inrichten, ik wil sowieso een grote hoekbank met een chaise longue deel eraan. Verder weet ik het allemaal nog niet zo goed…

Willen jullie allemaal voor me duimen? Ik hoop zo erg dat ik het appartement krijg, ik wil er zo ongelooflijk graag wonen! Het is echt perfect voor mij. Ik twijfelde een poos of ik wel uit huis wilde, maar toen ik dit zag, was ik om. Ik houd jullie op de hoogte over of ik de woning krijg!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.