Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • pincet
  • pink ribbon
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Tweezerman voor Pink Ribbon

Wie de Tweezerman niet kent, heeft de afgelopen jaren waarschijnlijk onder een steen geleefd. Deze pincet schijnt de beste van de wereld te zijn. Beter bestaat er niet. Het is geweldig. Dat is in ieder geval wat ik al jaren moet aanhoren van collega-beautybloggers. En elke keer dacht ik: tja… Mijn Anastasia pincet zal toch ook goed zijn? En meer dan twintig euro voor een stukje metaal… Toen ik vorige week bij Douglas de Pink Ribbon versie van de Tweezerman zag, nam ik hem tóch mee. Ik epileer heel wat wenkbrauwtjes (voor mijn opleiding) en zou dat ding nou echt zo ‘halleluja’ zijn als iedereen beweert? Er was meer een manier om daar achter te komen. Ik betaalde €26,95 waarvan €2,50 naar Pink Ribbon ging. Magertjes, dat wel. En de verkoopster bij Douglas zij dat er €5 heen ging, en ik ontdekte later pas (op de site van Tweezerman) dat het maar om de helft van dat bedrag gaat. (Ik ben opgelicht!!! 😉 ) Ah well, ik heb mijn Tweezerman.

De pincet komt in een plastic kokertje met groot de merknaam erop. Bovenaan zit een klepje en daar kan je de pincet uithalen. Op de puntjes zit ook een plastic beschermhoesje. De uiteinden zijn namelijk heel scherp, je kan je er best aan bezeren als je hem er uit haalt en je verwacht die scherpe puntjes niet.

De Tweezerman ziet er superleuk uit, zachtroze met het Pink Ribbon logo en zilveren glittertjes. Alleen daarom zou je hem al kopen, toch? Maar is deze pincet ook écht anders dan andere pincetten? Tja, ik ga mee met al die andere beautybloggers. Deze pincet is echt de beste die er bestaat. Ik heb erg veel pincetten gehad, van hele goedkope van de Hema (die zijn niet zo fijn) tot duurdere van Pupa en Anastasia. Ik dacht ‘Daar kan toch geen verschil tussen zitten,’ maar toch is dat wel het geval. De Tweezerman pakt zonder moeite elk miniscuul haartje, en met mijn andere pincetten ging dat lang niet zo makkelijk. Het bespaart me een hoop tijd wanneer ik iemand ga opmaken (ik epileer vooraf altijd de wenkbrauwen) en daarnaast werkt het fijner. Ja, ik vind de Tweezerman wel €26,95 waard. Als durf ik bijna niet te zeggen dat ik zoveel geld aan een stukje metaal heb uitgegeven. Want dat blijft het natuurlijk wel.

Wat prettig is aan de Tweezerman is dat je hem je leven lang gratis kan laten slijpen. Je stuurt hem op naar Tweezerman, zij slijpen de puntjes opnieuw voor je en dan krijg hem teruggestuurd. Natuurlijk kost het je wel de verzending, maar verder is het gratis. Fijne service, toch?


Pluspunten

  • De pincet werkt geweldig, pakt elk haartje zonder moeite en is de beste in zijn soort
  • Er gaat €2,50 naar Pink Ribbon
  • Je Tweezerman wordt je leven lang gratis geslepen wanneer je hem opstuurt
  • De pincet ligt lekker in de hand
  • Tweezerman is goed verkrijgbaar, o.a. bij Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf, maar ook online (Google maar eens ‘koop Tweezerman’)

Minpunten

  • De prijs, €26,95 voor een pincet is eigenlijk insane. Maar hier doe je je hele leven mee!

Iets voor jou als... Je veel epileert en daar een top-pincet voor wilt hebben.

Skippen als... je niet zoveel geld over hebt voor een pincet en genoegen neemt met minder.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.